Hvornår man skal plante Rød Svingel?

May 15

Hvornår man skal plante Rød Svingel?

Rød Svingel (festuca rubra) er en art af græs hjemmehørende i Nordamerika. Den vokser i 43 amerikanske stater og alle canadiske provinser. Gartnere, landscapers og forskerne bruge Rød Svingel, også kendt som snigende Rød Svingel, og dens mange sorter i et antal ansøgninger. At vide hvornår og hvordan frø Rød Svingel er vigtig for opretholdelsen af plantesundhed og optimal vækst. Ordentlig kultur, eller voksende miljø og vedligeholdelse er også vigtige i at opretholde sunde eksemplarer.

Hvornår man skal plante

Ifølge University of Tennessee professorer Tom Samples og John Sorochan er der to ideelle Rød Svingel plantning perioder i år. Sene sommer eller tidlige efterår plantning er mere stærkt anbefales, selvom planter kan også være seedet i den sene vinter eller det tidlige forår. Den ideelle plantning og dyrkning af temperatur for Rød Svingel, en cool sæson græs, er 60 til 75 grader Fahrenheit. I Tennessee, slutningen af August til midten af oktober plantning er ideelle--plantning tid for arter bør tilpasses for at opfylde klima, hvor frøene er plantet.

Hvordan til at plante

Rød Svingel er almindeligt plantet i en frø blanding med andre lignende arter af græs. I fugtige kystområder er bentgrass (Agrostis spp) og Rød Svingel frøblandinger fælles. I tørre indvendige områder, er Kentucky bluegrass (Poa pratensis) eller en af dens mange sorter almindeligt blandet med Rød Svingel.

Ifølge United States Department of Agriculture er Rød Svingel frø blanding distribution ideel på 2 lbs. pr. 1.000 kvadratfod. Anlægsgartneri og landskabsplanlægning bør basere plantning metoder på denne formel. Ideelt, Rød Svingel er plantet i en forberedt såbed. Kastede frø på frisk forstyrret jorden er et levedygtigt alternativ, når såbed etablering er umuligt.

Kultur og vedligeholdelse

Rød Svingel blomstrer i jordbund med en pH på 5,5 til 6,5, selvom det tolererer sure eller kalkrige jord, hvis det er nødvendigt. Enheder, trives i sol eller skygge og kræver fugtig, veldrænet jord. I regioner, der modtager mindre end 18 inches gennemsnitlige årlige nedbør, er kunstvanding nødvendige.

Befrugtning tilskynder Rød Svingel vækst, selv om overdreven brug af kvælstof er bedst undgås. Ifølge University of Missouri gartner Brad S. Fresenburg, bør græsset arter som Rød Svingel modtager ikke mere end 2 lbs. kvælstof pr. 1.000 kvadratfod årligt.

Bruger

Rød Svingel har mange anvendelsesmuligheder. I landskabspleje gøre Rød Svingel og dens kultivarer fremragende bunddække til græsplæner, tørv og golf greens, især i skygge eller sandede områder. I havearbejde er modellerne ideelle til groundcover eller pryd arter i områder tunge skygge eller sandet eller gruset jord. Forskere bruger Rød Svingel i stabilisering og erosion control projekter. Kombinere Rød Svingel med højere arter skaber ideelle fugl nesting miljøer i dyreliv levesteder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com