Hvornår man skal plante streng bønner i Zone 6?

March 9

Hvornår man skal plante streng bønner i Zone 6?

Hårdførhed zoner er betegnelser til geografiske områder fastlagt af deres laveste gennemsnitlige kolde temperaturer. Strengen bønner vokser i mange områder, men at vide hvornår man skal plante streng bønner kan være udfordrende. Der er nogle holdepunkter til at følge til udplantning i US Department of Agriculture hårdførhed zone 6.

Zone 6

US Department of Agriculture hårdførhed zone 6 er ethvert område, der har en gennemsnitlig kold temperatur af minus 10 til 0 grader Fahrenheit i vinteren. Det kører i et band på tværs af USA fra Rhode Island gennem dele af det sydlige Pennsylvania, Ohio, Indiana, Illinois, Missouri og Oklahoma, og dele af Nevada, New Mexico, Arizona og Oregon. Et par andre stater har små lommer udpeget som zone 6.

String bønner

String bean er et andet navn for grønne bush-type bønner. Navnet kom fra den fiber, som udviklede langs sømmen af pod. Typisk, fibrene er meget mindre i dag, og bønnerne normalt omtales som snap bønner.

Plantning

Bønner, herunder streng bønner, er varmt vejr afgrøder. De bør ikke plantes, indtil alle faren for frost er gået. University of Illinois udvidelse og Utah State University andelsselskab udvidelse anbefale medio maj. En tommelfingerregel er at jorden temperaturer bør være mellem 60 og 85 grader Fahrenheit; ellers vil streng bønne frø ikke spire.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com