Hvornår man skal plante Svingel græsfrø

March 15

Svingel græs er blandt de mest hårdføre cool-sæson græs du kan plante for en året rundt grøn græsplæne.Svingel græs omfatter de høje, bunching græsser kendt som Svingel og de finere og kortere fescues, kendt som snigende røde, hårde Svingel, chewings Svingel og fåre Svingel, ifølge hjemmesiden fescue.com.Fescues er også tørke - og skygge-tolerant.

Hvornår man skal plante

Svingel græsfrø vokser bedst, når plantet i efteråret eller foråret, ifølge Grassing.com, og kan plantes i USA fra den øverste syd og Midtvesten til de nordlige områder.Plantning Svingel græs frø i den tidlige falder er bedst, fordi det giver frøene mere tid til at spire under ideelle vækstbetingelser. Svingel græs vokser bedst, når jordens temperatur er mellem 50 og 65 grader og udendørstemperaturen er mellem 60 og 75 grader.For at øge dækningen på særligt besværlige områder af din græsplæne, kan Svingel plantes i både efteråret og foråret.

Forbered din jord

Svingel frø, som alle græsfrø, vokser bedre, når de plantes i frisk dyrkede, ren jord, der ikke har nogen andre planter eller ukrudt i det.

Frø og jord kontakt

Blandt nøglerne til at få Svingel græs gør frø til spire eller vokse sikker på, at jorden kommer i direkte kontakt med frø, selv.Svingel græsfrø bør plantes omkring 1/8 til 1/4 tommer under jordens overflade.

Fugt

Jorden skal være fugtig, når plantning græsfrø. Ved hjælp af en let rulle til at komprimere jorden omkring frø når hjælpe dem spire og vokse.

Sommer plantning og vækstdvale

Vand bliver en vigtig faktor, hvis du plante Svingel græs om sommeren. Dog bør Svingel græs ikke plantes når natten temperaturer er over 70, ifølge Grassing.com.Cool-sæson græsser som Svingel blive hvilende, når temperaturen er over 90 eller under 50. Frysning temperaturer og frost kan dræbe frøbedsplanter, der ikke har haft tid nok til at modne og overleve vækstdvale.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com