Hvornår man skal sprøjte plænen for Bugs

May 28

Græsplæne insektgiftspray er ikke et enkeltstående program. Spray din græsplæne flere gange i løbet af året for at kontrollere insekter omkring dit hjem mest effektivt, fordi forskellige insekter dukke op på forskellige tidspunkter i løbet af foråret og sommeren.

Tidlige forår

Løbet af vinteren ligge mange insekter i dvale i buske og træer, venter på foråret at dukke op. Du kan styre disse skadedyr, spray din græsplæne, træer og buske mellem slutningen af februar og tidlig marts før nye grønne begynder at vokse. Brug en hvilende spray til kontrol bladlus, mider, larver og æg af insekter lain lige før sæsonen hvilende. Sprøjtning for disse insekter tidligt vil forhindre dem i at udvikle sig til et problem og beskytte nye plantevækst fra angreb.

Forår

Under den senere forår er det ikke ofte nødvendigt at sprøjte din græsplæne til insekter. Hvis du har allerede sprøjtes i det tidlige forår, bør din græsplæne beskyttes indtil begyndelsen af sommeren når sommeren skadedyr som biller begynder at dukke op. Sprøjtning din græsplæne med en herbicid i løbet af foråret, men er en måde at kontrollere ukrudt som mælkebøtte og crabgrass. At holde din græsplæne weed-fri hjælper med at holde skadedyr i din værftet befolkning.

Tidlig sommer

Tidlig sommer er en anden vigtig tid til at sprøjte for skadedyr. I sommeren begynder biller, blonder bugs og cut worms at dukke op. Spray din hele plænen og haven for at beskytte mod disse insekter samt mod bladlus, leaf tragte og mider. Tjek din græsplæne og have ofte for insektangreb og genanvende spray når det er nødvendigt. Fjerne døde planter og ukrudt hurtigst muligt at undgå at tiltrække typer af insekter, der lever af rådnende plantemateriale.

Sommer

Højden af sommeren er når myg har tendens til at dukke op. Disse gener skadedyr formere sig hurtigt og medmindre du forhindrer dem i avl i din værftet, kan du finde dig selv overrendt med myg. Fjerne pletter af ukrudt, løs skrald og stående vand som fugl bade. Spray din græsplæne samt rasteområder som blomster og blade til at afskrække myg. Ud over sprøjtning din værftet, plante nogle citronella græs til at afvise myg naturligt.

Efterår

Efteråret er det bedste tidspunkt at sprøjte din værftet for kravlende insekter som myrer og vand bugs. Spray din græsplæne og koncentrerer sig især om området omkring fundamentet for dit hus for at oprette et pesticid barriere. Denne type af pesticidudbringningsudstyr er mest effektivt mod myrer, edderkopper, centipedes, fårekyllinger og vand bugs. Ud over sprøjtning omkring fundamentet, spray en 2 - 4 tommers band af jorden omkring fundamentet forhindre insekter fra gravende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com