Hvornår skal anvende hvilende olie Spray

July 11

Hvornår skal anvende hvilende olie Spray

Olier har været brugt af landmænd og gartnere ens længe før kemiske pesticider kom til at være. Den oprindelige olie anvendes blev kaldt hvilende olie, fordi det var usikkert at bruge på en voksende plante, men ikke forvolde skade når det var hvilende. På grund af denne tradition omtales olier designet skal anvendes på en hvilende plante nu som "sovende" olier, selvom de er meget sikrere for passive og aktive planter ens.

Hvornår man skal sprøjte

Hvilende olier er mest effektiv, når den anvendes på en hvilende træ, kort før bud pause. Temperaturen bør være over frysepunktet i mindst 24 timer, men det optimale tidspunkt er når temperaturer fortsat mellem 40 og 70 grader Fahrenheit. Anvende olier under frysning vejr vil resultere i ujævn dækning. Aldrig gælde hvilende olie for stedsegrønne træer.

Fordele ved hvilende olie

Fordi hvilende olie er en mekanisk insekt kontrol, er det usandsynligt, at insekter vil udvikle en modstand til olien. Det anvendes direkte til specifikke træer, når målet insekter er i dvale, dermed reducere indvirkningen på gavnlige insekter. Hvilende insekter er berørt over hele linjen og endda æg kan ødelægges ved hjælp af hvilende olier. Da de er yderst raffineret, har hvilende olier ringe indflydelse på mennesker eller dyr.

Hvilende olie kemikalier

Hvilende olier er ikke længere lavet af uraffineret olieprodukter, men de indeholder stadig olier fra forskellige kilder. De fleste indeholder naphthene og paraffin i varierende mængder. Generelt, paraffin er i større portioner og naphthene i mindre portioner, fordi det er mere tilbøjelige til at skade planterne. Nogle hvilende olier også indeholde svovl, der vil blive anført på etiketten som unsulfonated rester. En højere rating angiver en lavere mængde af svovl.

Mange gartneri olier

Hvilende olie er kun én slags moderne gartneri olie. Udtrykket "sovende" bruges til at henvise til olier, der anvendes i løbet af sæsonen hvilende, snarere end en bestemt type af olie. Superior olie er en beskrivelse, der gælder for alle moderne gartneri olier – disse er mere raffinerede olier, der kan anvendes til blade samt træagtige plantedele og er dermed sikker at bruge på dyrkning af planter. Neem olie er en olie stammer fra frø af neem træet (Azadirachta indica), det har både svampedræbende og insekticide egenskaber. Vegetabilske olier er lidt effektive insekt kontrol, men resultaterne er blandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com