Hvornår skal anvendes plænen gødning i Iowa

February 27

Regelmæssigt gøde din græsplæne kan hjælpe med at holde det tykke og grønt i hele vækstsæsonen. I Iowa, hvor vintrene er lange og kolde, anvendelser af gødning i foråret og efteråret vil holde plænen sund.

Under plænen såning

Hvis du har i sinde at plante et nyt græsplænen fra frø, skal du gøde det før forberede jorden til frø plantning, Iowa State University udvidelse rapporter. Du kan bruge en gødning, der specifikt passer til din jord, eller prøv en 0-46-0 eller 0-20-0 gødning efter fabrikantens anvisninger. Du skal også anvende en igangsætter gødning til plænegræs, lige før du plante frø, rådgiver udvidelsen.

Forår

Hvis du har en etableret græsplæne, bør du gøde det i April, The Iowa gartner hjemmeside anbefaler. Du kan befrugte igen i begyndelsen af juni at tilføje frodighed og levende farver i din plæne.

Efterår

I Efterår tidlige, bør du give din plæne et endelige anvendelse af gødning for vækstsæsonen. Brug en kvælstofgødning, og Anvend 1 til 2 pund for hver 1.000 kvadratfod af værftet plads, Iowa State University udvidelse anbefaler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com