Hvornår skal anvendes Scotts gødning med Plus 2 ukrudtsbekæmpelse

April 14

Hvornår skal anvendes Scotts gødning med Plus 2 ukrudtsbekæmpelse

Hvis du ønsker en perfekt græsplæne, er du nødt til at slippe af ukrudt. Der er to muligheder for at fjerne ukrudt: trække dem ud af hånden eller anvendelse af kemikalier. Scotts Turf Builder med Plus 2 ukrudtsbekæmpelse er en kemisk metode til styring af mælkebøtter, kløver og andre bredbladet ukrudt.

Hvornår og hvordan man ansøger

Scotts Turf Builder med Plus 2 skal anvendes, når ukrudtet aktivt voksende. Anvende produktet før ukrudtet emerge er spild af tid, penge og kræfter. Fabrikanten advarer om, at produktet ikke bør bruges mere end to gange hvert år.

Anvende Scotts Turf Builder med Plus 2 på en våd eller fugtig græsplæne, følge anvisningerne, nøjagtigt som skrevet på posen. Hvis du ikke ønsker at vande plænen hele, Påfør produktet i de tidlige morgentimer, når plænen er fugtigt fra om morgendug.

Scotts Turf Builder med Plus 2 anbefales ikke til brug på de følgende græsser: St. Augustine, Dichonra, Lippia, carpetgrass og bentgrass. Produktet er sikkert for bluegrass, Svingel, rajgræs, bahiagrass, fælles Bermudagrass, dentipedegrass og zoysia græs.

Inden for fire til ti dage, vil ukrudt begynde at vise effekten af kemikalier, selvom kløver kan tage længere tid. Du vil opdage curling og visnende før ukrudtet bliver brune. Selv om ikke angivet på producentens hjemmeside, har nogle brugere rapporteret, at produktet ikke virker på krabbe græs

Ansøgning Tips

Ikke vand din græsplæne i mindst 48 timer efter påføring af Scotts Turf Builder med Plus 2. Se vejrudsigter til at sikre, at regn er ikke forudset i 48 timer.

Hvis du overforbrug produktet, kan det brænde din plæne. Som en sikkerhedsforanstaltning, ikke tillader kæledyr eller børn på græsplænen og gøre gå barfodet på det indtil den første gode iblødsætning af regn, som vil opløse alle resterende kemikalier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com