Hvornår skal du begynde at tiltrække Orioles til din værftet

September 16

Hvornår skal du begynde at tiltrække Orioles til din værftet

Medlem af familien blackbird, Orioles migrere til varmere sydlige Amerika i vintermånederne. Otte arter besætte Nordamerika; del af det land, hvor du bor vil afgøre, hvilken række arter kan du tiltrække. Selvom det er nyttigt at vide, at de typisk ankommer i April, er forberede deres ankomst og tilbyder at dække deres grundlæggende behov hvad vil lokke dem til at bo når de ankommer.

Forventet ankomst

Orioles, som robins, indvarsle forårets. De forlader deres overvintrende grunde i Sydamerika i februar og marts for at vende tilbage til Nordamerika til at yngle i sommermånederne. Typen af Oriole kan variere pr. område; for eksempel, undgå Northern Orioles de sydlige stater i nærheden af bugten og atlantiske kyster. De forskellige arter vinter fra Mexico til Sydamerika. Orioles typisk kommer omkring 10 dage efter kolibrier vises; Når du ser en kolibri, forudse at Orioles er tæt bag og vil ivrigt søger mad og passende husly til nesting.

Mad

Leverer mad ved deres ankomst og holde en stabil forsyning tilgængelige er afgørende for at tiltrække Orioles til din værftet. En Oriole kost består af en række forskellige frugter, såsom kirsebær, appelsiner, druer eller bær, insekter, blomster nektar og nødder. Mens de vil se hummingbird foderautomater med nektar, er placere et Oriole feeder i haven eller et træ, opfylder deres nesting krav vigtige. Sted orange skiver i feeder inden deres ankomst, eller lægge en række af orange skiver ud på en flad overflade, såsom en havebord, at tiltrække dem, som de flyver med. Tilbyde et fladt fad af drue gelé efter et par dage. Melorme kan købes i et fiskeri eller sportslige varer butik. Hvis en feeder kan give melorme, drue gelé, frugt og et sukker-vand-blanding, som er fodret med kolibrier, Orioles bør finde betingelserne optimal for opholdet.

Vand

Orioles er tiltrukket af lavvandede retter af rent vand, som de bruger til både drikkevand og badevand. Vand gør det muligt for dem at opretholde deres sundhed og undgå dehydrering. Placere et fuglebad nær feeder, og holde det fyldt hver dag med frisk vand. Placer ikke badet i omkringliggende vegetation, der kan skjule fare; fugle har brug for et klart overblik omkring dem til at slappe af og nyde vandkilden.


Mens typisk foretrækker floden Lunde eller høje træer med underskov og buske nedenfor, har tabet af åbne woods for habitat tvunget Orioles til mere menneskelige-befolkede områder. Høje træer foring gader og parker er søgt ud, herunder sorter såsom ahorn, elm, pil og poppel. Kvinder tager dage at flette en hængende "kurv" reden fra græs, bark og vegetabilske fibre. De vil også optage tilbudte streng--sted 6 - til 8-tommer længder af streng uden for tæt på deres fødekilde til at give ekstra nesting opmuntring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com