Hvornår skal du bruge beton & murværk Sealer

May 10

Formålet med beton og murværk sealer er at beskytte beton fra absorbere vand og pletter. Forskellige typer af fugemasse anvendes til forskellige miljøer. Åndbar beton og murværk fugemasser reducere absorption af fugt fra overfladen samtidig med at damp til at stige ud af beton. Ikke-åndbar beton og murværk fangere forhindre absorption af overflade fugt og tillader ikke damp til at stige fra betonen.

Nye beton og murværk

Nye beton og murværk kræver tid til at hærde. I løbet af denne tid, fugt undslipper fra betonen så beton eller murværk korrekt hærder og bliver tætte. Ifølge Chris Sullivan, ConcreteNetwork.com's tekniske ekspert, skal nye beton ikke forsegles, indtil det har kureret i mindst 28 dage. Mange entreprenører, dog at forsegle nye beton efter syv til 14 dage.

Eksisterende beton og murværk

Eksisterende beton og murværk kan forseglet til enhver tid. Beton eller murværk skal være rene og tørre og fri for olie pletter og løs jord. Før forsegling, er revner i overfladen eller mørtel repareret med en epoxy crack filler og lov til at tørre efter fabrikantens epoxy retninger.

Typer af fugemasse

Åndbar beton og murværk fugemasse tillader betonen til at udsende dampe på grund af svedtransporterende op gennem beton fra jorden. Denne type af beton og murværk fugemasse foretrækkes til beton udsat for nedfrysning og optøning betingelser.

Ikke-åndbar beton og murværk fugemasse skaber en uigennemtrængelig barriere på beton eller murværk. Denne type af konkrete fugemasse er bedre egnet til indendørs beton eller murværk og udvendig beton eller murværk, der ikke er udsat for frostgrader. Hvis fugt bliver fanget under en lufttæt beton eller murværk fugemasse og derefter udsættes frostgrader, vil beton eller murværk knæk og til sidst begynder at flage nær overfladen.

Fugemasser kan reagere forskelligt med forskellige beton eller murværk finish. Nogle fugemasser reagere med farvestoffer, farvestoffer eller overlejringer, hvilket resulterer i grubetæring, misfarvning eller blødning af farver. Så hvis du vælger en fugemasse, der er kompatibel med beton eller murværk finish er vigtig. Det er ofte bedst at vælge fugemasser anbefalet af producenten af den særlige beton eller murværk finish.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com