Hvornår skal jeg bruge en hovedafbryder?

February 16

Mens alle boliger skal have en hovedafbryder installeret, har ændringer i den nationale elektriske kode (NEC) efterladt mange mennesker forvirrede som at hvis de har brug for en ny vigtigste breaker installeret samt hvilke krav nu eksisterer for andre strukturer på deres ejendom.

Huse

Ifølge NEC, skal hver struktur besidder elektriske service har en vigtigste belastning panel, der indeholder en hovedafbryder, enten inden for eller uden for strukturen som tæt på power's indførselsstedet som muligt. Hvis dit hjem hovedafbryder ikke er korrekt placeret, skal du have en ny vigtigste load center med en hovedafbryder, der er installeret på den rigtige placering.

Udhuse

På et tidspunkt, var udhuse såsom garager eller pool huse ikke forpligtet til at have en hovedafbryder hvis serviceres af dit hjem. Dog under de nuværende NEC krav, er enhver struktur modtager elektriske service nu forpligtet til at have en vigtigste load center og en hovedafbryder.

Lejligheder

Mens NEC kræver kun en struktur til at have en hovedafbryder, har nogle statslige og lokale myndigheder yderligere krav. I nogle steder, skal hver residence i en struktur have en hovedafbryder selvom strukturen selv har en. Disse lokale koder, og deres detaljer, kan variere meget fra sted til sted.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com