Hvornår skal jeg plante Rudbeckia Triloba?

April 22

Hvornår skal jeg plante Rudbeckia Triloba?

Rudbeckia triloba, mere almindeligt kendt som brown-eyed Susan, er en sen-sæson urteagtige flerårig wildflower, der kan dyrkes i haver og hjem landskaber i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 8. Med 1 1/2-inch gule blomster med brun-lilla centre, solhat trilobas ligner black-eyed Susans (Rudbeckia hirta), men er mindre invasive. Rudbeckia triloba frøene kan sås direkte i din have eller hjem landskab i foråret, efter den sidste fare for frost er overstået.

Placeringsvalget

Rudbeckia trilobas er tilpasningsdygtige krydderurt, som ofte ses vokser kraftigt på den side af vejen i landdistrikterne. Når dyrke Rudbeckia trilobas i din have eller hjem landskab, Vælg en plantning placering med fuld soleksponering og fugtig, veldrænet jord, der er rig med organiske materialer. Kigge efter et websted, der modtager direkte sollys i mindst seks timer hver dag for at sikre en sund udvikling og frodig blomstrende; Hvis plantet i et sted med tilstrækkelig sollys, kan din solhat trilobas producere svage vækst, der kræver understøtter.

Byggemodning

Rudbeckia triloba fungerer bedst i frugtbare, gennemarbejdet jorder med god dræning. Berige jorden på den valgte lokation med organiske materialer til at hjælpe med at sikre, at din solhat triloba frø kan spire, spire og vokse med succes. Sprede 3 inches af sphagnum, 3 inches af godt rådnet kompost og 1 tomme af grove gartneri sand over overfladen af jorden. Indtil materialerne i jorden til en dybde af 8 inches. Forsigtigt rive den plantning site for at glatte overfladen af jorden.

Plantning

Når jorden er blevet ændret, kan du så Rudbeckia triloba frøene på webstedet parat. Kombinere frøene med 1/2 kop groft gartneri sand og hæld blandingen i en gammel salt eller peber shaker; Sørg for at vælge en shaker med huller, der er bred nok til at tillade Rudbeckia triloba frø at passere igennem. Ryst sand og frø blandingen over hele webstedet jævnt distribuere frøene på overfladen af jorden. Bruge rake til at dække frøene med ikke mere end 1/4 tomme af jord. Vand område let at fugtes jorden og fremme spiring.

Pleje

Rudbeckia trilobas er så nem at dyrke, at selv nybegyndere gartnere med succes kan dyrke dem. Give din solhat triloba wildflowers med op til 1 tommer af supplerende kunstvanding pr. uge i foråret og sommeren; Rudbeckia triloba kan kræve hyppigere vanding i varme klimaer, der tilbyder lidt nedbør. Skære brugt blomstrer fra din solhat trilobas at fremme dannelsen af flere blomster. Forlade et par døde blomster på din solhat trilobas i oktober at give planter til reseed, hvis det ønskes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com