Hvornår skal man anvende en græs gødning

May 4

Hvornår skal man anvende en græs gødning

Anvendelsen af græs gødning er et vigtigt skridt i den samlede hede i din plæne. Gødning supplerer din jord med næringsstoffer, at græsplænen skal vokse. For at få mest ud af din græsplæne, skal du anvende gødningen på bestemte tidspunkter af året. Anvende en gødning uden for disse tider kan bare være spild af gødning, eller det kan føre til ødelæggelse af din plæne.

Om græs Fertlizer

Græs kræver mindst 18 elementer til at vokse ordentligt, er nitrogen, phosphor og kalium de vigtigste bestanddele i gødning. Gødning er mærket med tre numre, som 20-4-8, med hvert nummer, der repræsenterer procentdelen af kvælstof, fosfor og kalium, henholdsvis. For at bestemme, hvilken slags gødning du skal bruge, skal du sende en jordprøve til en test facilitet, der vil analysere næringsstofferne i jorden og bestemme, hvilke elementer, du har brug for.

Varm-sæson græsplæner

Varm-sæson græsplæner er græs, der vokser i sommermånederne som Bermuda græs, forbedret Kentucky bluegrass og zoysia græs. Starte en gødning regime med ét program i slutningen af August eller begyndelsen af September. Denne applikation vil hjælpe genopbygge enhver næringsstoffer brugt op i løbet af sommeren vokser periode. Anvende et andet program i slutningen af oktober eller begyndelsen af November, når daglige temperaturer har dyppet nedenfor en 50 grader Fahrenheit gennemsnitlige. Dette program vil få absorberet i rødderne før vinteren fryse, forårsager græsplæne til at vokse pænt om foråret. En sidste ansøgning i slutningen af foråret vil give mad nok til græsplæne til at vokse stærkt i løbet af sommeren.

Cool-sæson græsplæner

Cool-sæson græsplæner er græs, der vokser aktivt i foråret og efteråret, men ikke så meget i sommeren. Cool-sæson græsser omfatter Svingel, orchard græs og konventionelle bluegrass. Disse græsser vokser bedst, når du anvender en gødning i September og November, som forberedelse til efteråret og foråret vokser sæsoner, henholdsvis. For mange hjem græsplæner, bør selv en enkeltansøgning mellem Halloween og taksigelse være nok til at holde plænen ser godt ud.

Andre overvejelser

Tid af året er ikke den eneste faktor du skal overvåge når du anvender gødning på en græsplæne. Forsøge at befrugte på en kølig dag, at undgå at få græs bladene brændt af goedningen, og forsøger at time det lige før en regnstorm, så gødningen skyller ud af blade og går i jorden. Din sene efterår program, undgå gør det en særlig varm periode efter en frost, som denne gødning vil få brugt op i stedet for at blive gemt i rødderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com