Hvornår skal man grave for Cannas pærer

June 8

Cannas er store planter med formede bananblade og store farverige blomstrer. De kan potentielt blomstre hele året i sub-tropiske miljøer. Men i koldere zoner, generelt i USDA hårdførhed zoner 3 til 6, cannas er gravet op og opbevares i vintermånederne. Mens de underjordiske rod strukturer af cannas er almindeligvis kaldet og solgt som pærer, er de faktisk jordstængler.

Vinteropbevaring

En vigtig ting at holde din cannas vokser og blomstrer hvert år er at vente, til bladene er blevet gul eller brun før grave dem op. Løvet er jo længere udsættes for sollys, de mere sukker, det vil gøre gennem processen med fotosyntese. Sukkeret gemmes derefter i pærer for sund og mere levende planter det næste år.

Men hvis cannas ikke slå endnu gul eller brun og du oplever en frost, løv vil vende meget hurtigt. Derfor gå videre og grave dem op inden for et par dage efter den første frost. De skal opbevares under den kolde vinter på dette punkt.

Alternativt kan du isolere over din underjordiske canna pærer til USDA hårdførhed zoner 6 til 7. Lagdeling omkring 6 til 8 inches af muld, såsom bark, hø eller fyrrenåle bør opbevare varmt nok for en gennemsnitlig vinter pærer i disse områder, især zone 7. Dog grave løgene op ved hjælp af de retningslinjer, der er anført ovenfor, hvis du forventer en hårdere og koldere vinter end normalt, især i zone 6. For at være på den sikre side, kan du gå videre graver op pærer i zone 6, selvom de kan have været OK.

Division

Typisk, canna pærer er opdelt når de er gravet op til vinteropbevaring. Men hvis du bor i et varmere område og du lader dem underground, du skal grave dem op på lejlighed. Hver to til tre år, når området plantning bliver overfyldt, er normalt tilstrækkeligt. Foråret er det bedste tidspunkt af året at gøre dette, især i områder hvor planten går hvilende i løbet af vinteren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com