Hvornår skal man høste Dragon peberfrugter

December 4

Hvornår skal man høste Dragon peberfrugter

Thai dragon peber er et varmt udvalg af frugt. Thai peberfrugter er grunden thailandske mad er så krydret. Der er mange typer af thailandske peber, men alle af dem har en varme ranking ovenfor jalapenos og andre krydret peber. Den varme ranking af en peber kaldes Scoville-skalaen. En jalapeno er en 4.000 mens en dragon peber er en 80.000 til 100.000. Jo mindre den varmere peber det er i gennemsnit. Thai peber høstes, når frugterne er røde.

Tørvetriller Ke Nu

Dragon peber er kendt som "tørvetriller ke nu" i Thailand og er en af de mere almindeligt brugte peberfrugter. Du kan også se det stavet "prik ke nu." Anlægget er en lille busk med lanse-formede blade og frugter vokser op til 3 1/2 inches lang. Den er slank og grønne men farves røde, når modne og klar til høst. Frugter er fyldt med frø, som hvis fjernet, kan medvirke til at sænke varmen af peber.

Voksende Dragon peberfrugter

Peber skal en lang vækstsæson og masser af varme og solskin til at modnes. I cool eller tempererede klima er det bedst at starte dragon peber frø indendørs seks til otte uger før datoen for den sidste frost. So frø 1/4 tommer dybt inde i en god seed-starter mix og holde let fugtig. Planter har brug for høj sol og varme temperaturer på mindst 75 grader Fahrenheit. Hærde off sætteplante og plante dem i en ændret og dyrkede sunny garden bed. Befrugte dem hver to uger med en økologiske vegetabilske fødevarer.

Høst Dragon peberfrugter

Dragon peberfrugter kan bruges, når grøn, men smagen er ikke fuldt udviklet. Den bedste smag, når peberfrugterne er en lyse, rig rød. Bruge haven Sakse til at afskære peberfrugter, så du ikke skader anlægget af narrer dem. Frugten vil modnes på forskellige tidspunkter på grund blomstringstid og solen. Høst er normalt ikke gøres indtil nær slutningen af sommeren, men i solrige tropiske himmelstrøg kan det være året rundt.

Lagring af

Peber er en af de fødevarer, der mister lidt smag, når tørret. Du kan høste dem med stilke intakt og binde dem i små bundter til at hænge tørre. Du kan også skære dem åbne og fjern frø og tør dem på en cookie ark i en lav ovn. En klassisk måde at bevare peberfrugterne er at Lage dem. For nem brug, skåret frugt og let Blancher det og så fryse peber til at tilføje til saucer, supper og gryderetter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com