Hvornår skal man høste orm kompost?

October 1

Omkring tre måneder når du har oprettet din første ormen bin, vil typisk du bemærke en stor ændring i dens indhold. Din røde wiggler kompost orme, orm hvis de har gjort deres arbejde korrekt, vil have konverteret din køkken scraps til støbegods, hovedsagelig gødning. Strimlet papir og revet, gennemblødt pap du startede med som strøelse, sammen med alle disse æggeskaller, banan skræl og broccoli stilke, vil blive omdannet til en mineral-rig, jordet leder materiale. Du kan bruge denne orm kompost, eller vermicompost, som en organisk gødning, der kan anvendes til haver og stueplanter for optimal vækst og sundhed.

Vurdering

Den vigtigste ting du vil bemærke som høst tid tilgange er en reduktion i mængden af strøelse i bin og en mørkere farve til placeringsindholdet. Udseende er et bedre fingerpeg til høst tid end kalenderen, som en forholdsvis komplet konvertering af indholdet til kompost kan tage alt fra seks uger til seks måneder, afhængigt af placeringen, størrelse antallet af orme i det, og om de kan lide deres mad.

Kompost orme forbruge sengetøj, høj carbon, som madrester, højt kvælstofindhold, oprette kompost. Ormene konvertere både af disse fødevarer kilder til et stof med et kornet udseende meget gerne kaffegrums, ofte med en rødlig stemmer og en svag duft som ren jord når det regner. Enhver hvidbogen vil være forsvundet. Teksturen er lidt ligesom en klistret mudder, givet den slim, der orme tilføje til materialer som en del af deres fordøjelsesprocessen.

Som høst tid nærmer sig, kan du finde nogle resterende små stumper af pap eller mad, samt mango eller avocado gruber, alle plast, indført ved et uheld og eventuelt banan stængler. Hvis orme fortsætte med at leve i deres næsten færdige kompost, og nogle stumper af resterende mad og oprindelige sengetøj, kan du udskyde høst for en anden uge eller deromkring.

Straks høst din kompost, når ormene er flyttet ud af det, til et højere niveau af en stabling seng eller en del af en one-piece bin med friskere sengetøj og madrester. Fortsætte selv om kompost er noget ufuldstændig og indeholder genkendelige pap eller mad. Orme kan ikke leve i ren støbegods, og deres overlevelse er i fare, hvis de ikke flyttet til en frisk habitat.

Bin variabler

I ét stykke placeringer som en Rubbermaid opbevaring tote eller simple træ låg boks, høst orm kompost når de fleste af strøelse er blevet konverteret til støbegods. Dump indholdet på et stykke plastik og hånd-form støbegods fra de levende orme. Returnere de levende orme til bin med frisk sengetøj og mad at gentage processen på ubestemt tid.

Høst stabling placeringer, når orme har migreret fra det laveste niveau op til højere niveauer af dumping laveste stakken indholdet på plast; med lidt held vil du observere få eller ingen orme.

Høst gennemstrømnings-placeringer, når ormene har fordøjet den fastholde avis på toppen af kanalen eller gevind stang bestående af bunden af skraldespanden og en tre-tined kultivator kan skrabe færdige støbegods gennem huller i conduit eller stænger.

Overvejelser

Mary Appelhof bemærkninger i "Orme spise min skrald", du skal veje kvaliteten af støbegods, hvilket øger jo længere du udskyde høst, mod sundheden for din besætning, orm, som øger ved høst før så at wigglers ikke bor i deres egen gødning. Hun anbefaler høst støbegods hver fire måneder for at opnå acceptable kompost og vedligeholde orm befolkningens sundhed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com