Hvornår skal man Plant vinter græs i North Texas

December 2

North Texas ser bred temperatur svinger mellem sommer og vinter, at græs etablering vanskeligt at planlægge med kun halvdelen af året som en levedygtig dyrkningsperiode. Men vinteren græsser, også kendt som cool-sæson sorter, aktivt vokse i løbet af efterår og vinter måneder når mange planter er i dvale. Plantning winter græs i North Texas kræver milde temperaturer for kraftig sætteplante vækst, før ekstreme vintervejr sætter ind.

Ideel tidsperiode

Som luft temperaturer cool nedenfor 75 grader Fahrenheit i de tidlige falde, du bør starte din vinter græs etablering. Cool-sæson sorter trives i køligt vejr. Som en ekstra fordel, de fleste ukrudtsfrø ikke spire dette sent i år, så græs etablering lettere. Jordtemperaturer er også inden for den optimale 50 til 65 grader Fahrenheit spænder for vellykket cool-sæson græs spiring. Vent ikke til slutningen af efteråret i North Texas for såning, men fordi temperaturer er faldende for hurtigt for vellykket sætteplante etablering. Sammen med spredte dækning har din cool-sæson planter ikke stærke rødder til at overleve de barske vinter. Selv om du kan have nogle græs etablering, kan det dø tilbage betydeligt i løbet af vinteren på grund af mislykket rod absorption.

Ny Turf virksomhed

Hvis du har nøgen jord til at dække med græstørv, skal du vælge en hård cool-sæson græs som Svingel (Festuca arundinacea). Denne græs type vokser i skyggefulde og solrige områder samtidig udvikle en omfattende rodsystem. På grund af sin stærke rødder efter etableringen overlever det ekstreme forhold, som tørke eller konstant mund trafik, i North Texas. Spredning Svingel frø jævnt på tværs af din værftet i de tidlige falde og vedligeholde en fugtig jord struktur indtil frøplanter emerge. Når der oprettet denne cool-sæson græs styrer jorderosion samtidig med et fald og vinteren grønne nuance i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 8. North Texas ligger i zoner 6 til 8.

Overseeding varme-sæson tørv

Hvis du har et varme-sæson græs, viser det brun og hvilende når efteråret kommer. Du kan overseed disse sorter med vinter græs, som flerårig rajgræs (Lolium perenne). Hardy i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 8, rajgræs har en lavvandet rodsystem, men producerer hurtige stiklinger med rigelig løv at fortsætte din grønne grønsvær ind om vinteren. Overseed din græsplæne med rajgræs i de tidlige falde for at give rigelig spiring tid mens jord køler fra sommervarmen. Overrisle din græstørv normalt som nye stiklinger dukker op mellem varme-sæson græs. Fordi din etablerede græstørv går ind i vækstdvale, konkurrerer nye vinter græs frøplanter ikke kraftigt for naturressourcer, fra næringsstoffer for fugt.

I betragtning af foråret

Vinteren græsser indtaste deres egne hvileperioden, hvis temperaturen falder under 50 grader Fahrenheit eller stige over 90 grader Fahrenheit. Hvis du ikke kan frø i de tidlige efterår, vent indtil tidligt forår. Som forår stige temperaturer, jorden når sin bedste spiring spænder for sætteplante etablering. Dog ikke frø i slutningen af foråret. Frø har ikke en chance for at etablere rødder før ekstreme sommervarmen ankommer. Du kan have mislykkedes spiring og spredte græs som følge af sene såning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com