Hvornår skal man plukke modne appelsiner

June 17

Hvornår skal man plukke modne appelsiner

Der er få finere, mere forfriskende ting at forbruge på en varm sommerdag end en buttet orange, hvert segment fuld af saft og smager af solen. Eller et glas friskpresset appelsinjuice fra prime frugt. Men, for at få det meste ud af din appelsiner, du ønsker at hente dem, når de er modne. Appelsiner er vokset i løbet af året og deres høst afhænger placering og klima forhold, men der er måder at fortælle om en individuel frugt er moden til plukning.

Figur

Den mere sfærisk orange jo bedre det er. Dette indikerer en jævn fordeling af juice hele alle segmenter og en sund frugt. Misdannet appelsiner har ikke helt sådan en frisk, moden smag.

Tekstur

Tekstur i huden bør være ensartet og stramt LUN til kødet inde. Det bør ikke have områder, som du kan trykkes med dine fingre eller steder, der føler tyndere end andre. Hvis huden vises løs eller ujævn, er chancerne, at orange er overmoden og forbi sit bedste.

Farve

I de fleste tilfælde de lysere, mere levende den orange farve af frugt bedre. Det skal skinne og ikke har en mat glans eller områder af misfarvning. Være opmærksom på selv at nogle appelsiner, de fleste især de Valencia arter, der er dyrket i dele af Florida, kan have grøn farve på deres skind, selv om de er helt modne. Dette er fordi det varme vejr i sådanne områder forårsager planter til opsuget klorofyl.

Vægt

Prøv at veje frugt i din hånd før plukke det og sammenligne med andre frugter af samme størrelse. En moden vifte vil føle tunge for sin størrelse, der angiver, at det er fuld af saft. En letvægts orange vil højst sandsynligt blive dehydreret.

Aroma

Giv frugten et snuse. Det bør have en stærk og ren duft af appelsinskal. Lugte det enden blossom, hvor orange er knyttet til afdeling, som dette punkt giver den bedste indikation af aroma.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com