Hvornår skal man sætte svovl støv på gul Squash

February 27

Hvornår skal man sætte svovl støv på gul Squash

Svovl støv eller pulveriseret svovl, kan bruges som et insekticid til at afværge mider og insekter eller som fungicid til at styre meldug i hjemmet haven. Svovl kan bruges på gul squash, der er modtagelige for meldug.

Funktion af svovl støv

Svovl støv er kun effektiv som en forebyggende foranstaltning mod meldug og bør anvendes inden der optræder symptomer af meldug. Det fjerner ikke etablerede sygdom på squash planter, men kan beskytte nye blade på planten fra udvikling af meldug.

Symptomer af meldug

Når meldug først udvikler, ligner det pletter af hvidt pulver på bladene af anlægget squash. Disse steder kan sprede sig og vokse sig større med tiden. Meldug spredes ikke typisk til squash, sig selv, selv om det kan forårsage blade til at aflevere anlægget, hvilket resulterer i solskoldet squash på grund af manglende beskyttelse fra bladene.

Forholdsregler

Mens svovl støv ikke er giftigt, er det irriterende at hud og øjne. Overfører svovlindhold støv fra sin oprindelige beholder til en anden objektbeholder bør undgås, og dem, der bruger svovl støv i haven bør omhyggeligt vaske hænder efter brug. Svovl støv er ikke egnet til brug ved temperaturer over 90 grader eller senest to uger efter ved hjælp af en olie-baserede fungicid, da det kan beskadige squash.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com