Hvornår skal man skære Overseeded græs med halm?

August 7

Hvornår skal man skære Overseeded græs med halm?

Mulching en nyligt seedede græsplæne med halm nuancer jorden og hjælper med at forhindre hurtig tørring af de nye planter. Barkflis også afskrækker ukrudtsfrø fra spire, en vigtig overvejelse i seedede snarere end sodded græsplæner. Den første slåning kan foretages, så snart den nye græs er en tredjedel højere end den anbefalede slåning højde for at græsset. Ved hjælp af en plæneklipper med en skarp kniv er afgørende.

Om såning en ny græsplæne

Plantning en nyt græsplænen fra frø er normalt billigere end æglæggende sod, og du har flere sorter af græs at vælge imellem. Dog indledende pleje af germinating frø er mere kritisk, weed invasion er et potentielt problem, og plantning gange er mere begrænset. Sene sommer og tidlige efterår er ofte de bedste tidspunkter at plante da jorden er varm, fører til hurtig spiring, men vejret er køligere og sommer ukrudt er mindre tilbøjelige til at være til stede. Køb den bedste kvalitet frø af en sort eller blanding af sorter, der anbefales til dit område.

Jorddækning med halm

Halm er lyse, luftige og mindre tilbøjelig til at pakke ned end andre dækningsmateriale og let at rake off de unge planter. Sphagnum og alderen savsmuld anbefales ikke som dækningsmateriale, fordi de er langsomme til at tænderne og kan konkurrere med frø for fugt. Vær sikker på, men at få halm, der er fri for ukrudt eller korn frø.

En balle halm vejer 60-80 pund vil dække ca 1000 kvadratfod i et tyndt lag. Hvis for tyk, vil halmen skygge de nye stiklinger, forårsager gulfarvning og nedsat vækst deres udvikling. Efter spiringen, trække sig tilbage en smule halm lejlighedsvis at sørge for de unge planter er grøn og blomstrende.

Barkflis kan være raked off din nyt græsplænen, hvor græsset er omkring en tomme til en tomme og en halv høj, selvom det også kan blive overladt til at nedbrydes.

Slåning din nyt græsplænen

Forskellige typer af græs har forskellige anbefalede højder til græsslåning, men 2 til 3 inches er sædvanlige. Fjern aldrig mere end en tredjedel af bladpladen at holde græsplanter sunde. For en ny græsplæne, lad de unge planter vokse en tredjedel højere end den anbefalede slåning højde før opskæring. For eksempel, hvis den anbefalede højde er 3 inches, klippe når de fleste af planterne er 4 inches høj. Vær sikker på at bruge en plæneklipper med en skarp kniv til at undgå rive og mow kun, når jorden er fast og lidt tørt, ikke vådt, for at undgå jordpakning.

Pleje af din nye plæne

Omhyggelig vanding er afgørende for nye græsplæner. Da frøene spire, vand let men ofte for at holde dem fugtige, men ikke så våd, at de rådner. Som de vokser, vand mindre ofte, men mere dybt. For at udvikle et sundt rodsystem, gradvis at reducere hyppigheden af kunstvanding i det første år.

Befrugte let når græsplanter er en tommer til en tomme og en halv høj og derefter følge anbefalingerne til græsplæner i dit område ovenpå.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com