Hvornår skal man uden for vandplanter

September 15

Hvornår skal man uden for vandplanter

Vand er vigtigt at planterne på flere måder. Den transporterer mineraler gennem jord til rodsystemet. De kemiske og biokemiske processer, der understøtter plantevækst finder sted på mellemlang af vand. Vand fungerer som opløsningsmiddel for sukker og mineraler transporteres gennem anlægget. Endelig indeholder vand fordamper inden for planteceller den kølende mekanisme for planterne til at opretholde deres optimale temperatur for vækst processer. Godt vandes planter opretholde deres form, mens under vandes planter visne og blive skør.

Hvornår

Planter kort tørre, før den næste kunstvanding absorbere nødvendige ilt ind i deres rødder. Jorden føles tør at røre ved og tør til inden for 1 tomme af overfladen i denne periode. En jord-sonde bruges til at teste, hvordan veldrænet jord er. Sonden går nemt igennem fugtig jord og modstår når tør jord. Ved hjælp af en jord-sonde hjælper med at bestemme, hvor lang tid det tager vandet løbe fra området rodfæstet i anlægget.

Hvor

Når en plante er stressede mangel på vand, det wilts, bladene bliver gule og det bliver modtagelige for sygdommen. Understregede planter gavn af en regelmæssig vanding tidsplan, der er designet til anlæggets størrelse. Feeder rødder, der absorberer vand spredt 1,5 til 3 gange bredden af anlægget. Det er vigtigt at vande hele rodzonen på hver vanding for at bevare et sundt rodsystem.

Vejrforhold

Planter har brug for mere vand i forårets vækstperiode og varme, tørre i sommervejr. Tør vind øge fordampning og behovet for vanding. Vinter regnen levere tilstrækkeligt vand i mange områder af landet. Tørke i andre områder gør det nødvendigt at kontrollere, om jordens tørhed i vintermånederne. Unge og nyplantede buske kræver mere vand end ældre etablerede landskab planter.

Bevarelse teknikker

Behov for vand reduceres betydeligt ved at praktisere water-wise havearbejde. En 3 - til 6-tommer lag barkflis materiale omkring bunden af en plante hjælper bevare jorden fugt. Ved hjælp af indfødte planter i landskabet reducerer vandbehov. Native planter er unikt tilpasset lokale jord og regn forhold og ofte brug for ikke ekstra vand eller gødning. Jord, der er høj i komposteret organisk materiale bevarer vand lettere. Kompost kan blive tilføjet til enhver tid at hjælpe med at spare på vandet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com