Hvornår skal man vælge hvide aubergine?

May 5

To typer af hvide auberginer dyrkes almindeligt i haver. Prydplante auberginer, Solanum ovigerum, producere hvide æg-formede frugter, der ikke spiselige men er attraktive i haven. De ligner i udseende spiselige sorter, S. melongena, så vær omhyggelig med at din hvide aegplanter er spiselige før overskriften til køkkenet.

Vælge unge aubergine

Uanset hvad du har sort er hvid aegplanter bedst spises unge. Når frugterne er modnet er de svampet og bitter. Plukke frugten når som helst, efter at den har dannet og er solid, men før det mister sin glans. Når frugterne bliver kedelig og begynder at brune, de er overmoden og skal kasseres. Høst hvid aubergine mens unge også stimulerer frugtproduktion. Når frøene er modnet på planten, vil planten stoppe producerer frugt.

Bemærk loebetid

Bemærk dage til udløb, der er angivet på pakken når plantning din hvide aubergine. Bruge dette som en retningslinje for, når man kan forvente at høste auberginer, men det ikke er en præcis vejledning. Hvid aubergine sorter er som regel klar til at vælge 55 til 65 dage fra omplantning i gennemsnit og vil derefter fortsætte med at producere frugt hele sæsonen, så længe frugterne samles løbende.

Dommer modenhed af størrelse

Mens det er altid bedst at vælge hvide auberginer unge, vil de fleste gartnere bedømme Hvornår man skal vælge baseret på størrelsen af frugten. Størrelsen varierer afhængigt af sorten – nogle er små og æg formet, andre er større og aflange. Begynde at vælge gennemsnit-størrelse auberginer, når de er 2 inches tværs eller 6 til 8 inches lang, medmindre andet er angivet for din sort.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com