Hvornår skal reparation alderen apparater

January 23

Dine apparater bør repareres i stedet for erstattet i visse situationer. Når du reparerer din apparater, kan du spare en betydelig mængde af penge. Aging apparater kan stadig har en række nyttige år tilbage, som vil sikre at du får dine penge værd. En masse mennesker vil ikke reparere deres apparater, fordi de ikke har tjekket de omkostninger og udgifter i forbindelse med reparationer. Mange gange, tror de det er deres bedste mulighed at købe nye apparater.

Omkostningseffektiv reparationer

Hvis du kan finde en virksomheds eller en enkeltpersons at reparere din aldrende apparater og de er omkostningseffektive, er det til din fordel at få dem repareret. Nogle gange, kan du have reparationer gjort for lidt at intet. Ofte, er den eneste reparation behov en lille del med mindre end en time af arbejdskraft. En ven af familien kan muligvis hjælpe dig ud og holde dine omkostninger relativt lavt. Udforsk dine muligheder, før du har reparationer udført. Som en tommelfingerregel bør enhver reparation du gjort mindre end halvdelen af udgifterne til en udskiftning apparat.

Brugstid

Selv hvis dine apparater aldrende, kan de ikke har nået slutningen af deres levetid. Hvert enkelt apparat har en vis mængde af nyttige år, der tillader dig at bruge det, relativt reparation-fri. Nogle apparater er designet til sidste 15 år. Hvis du har en lille reparation, der skal gøres, og du stadig har fire eller fem nyttige år tilbage til et bestemt apparat, så er det i din bedste interesse at have reparationen udført og fortsætte med at bruge dit apparat.

Hyppigheden af reparation

Nogle apparater har brug for reparation efter en reparation udført. Apparaternes aging lider en masse slid og ælde og i nogle tilfælde en vis del af apparatet kan konsekvent går dårligt. Når dette sker, kan det ikke være i din bedste interesse at reparere apparatet. Konstant reparationer er ikke omkostningseffektive, og du bør overveje at udskifte apparatet.

Nye apparater

Hvis du ikke har råd til at købe nye apparater, har din aldrende apparater repareret. Når du køber nye apparater kan de være dyrt. Du kan have til at købe nye apparater på kredit ved hjælp af et kreditkort eller via finansiering gennem butikken. Afhængigt af rentesats, kan du ende med at betale en betydelig mængde af penge i form af finansieringsudgifter.

Energiforbrug

Hvis din aldrende apparater ikke har medført en stigning i din energiregning, kan så du få dem repareret. Jo ældre et apparat er, jo mere energi det bruger. Du kan tjekke med producenten for at se, hvor meget energi de formodes for at bruge. Hvert enkelt apparat har en mærkat med energi kravene.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com