Hyacinter & Voles

July 19

Hyacinter & Voles

Mange gartnere plante hyacinth pærer i efteråret med håb om foråret-blomstrende blomster. Blomsterne er en af de første til at dukke op i foråret. Pærer er generelt plantet 5 til 6 inches dyb og venstre over vinteren. Desværre, nogle haven skadedyr, såsom markmus, se pærer som "slik" og vil gøre kort proces med dem, hvis de får chancen.

Hyacinter

Hyacinter (Hyacinthus orientalis) er forår-blomstrende planter, der vokser fra pærer. De dyrkes for deres prangende blomster og stærk duft og er en af de første harbingers af foråret. Med mere end 2.000 sorter af hyacint er der masser at vælge imellem. Fælles sorter af hyacint omfatter blå jakke, byen af Haarlem, Delft blå og Pink Pearl. Pærer er hjemmehørende i den østlige Middelhavs regionen, men gøre godt i nordlige klimaer.

Voles

Markmus, almindeligvis benævnt meadow mus eller feltet mus, er medlemmer af slægten Microtus. De er kompakte gnavere med tætbygget organer, små øjne og er som regel brun eller grå. Der er 23 arter af vole i USA. Mosegrise har stærke tænder til gnave og foder på plantemateriale året rundt. I sensommeren og efteråret, vil de søge frisk plantet pærer, herunder hyacinter, som en fødekilde.

Skader

Mosegrise vil gøre brug af tunneler lavet af modermærker for at komme på hyacinth pærer. Gnavere spise pærer fra neden, og blomsterne vil ikke dukke op i foråret. Der kan være sunkne steder i haven hvor løgene blev plantet. Tegn på mosegrise i haven omfatter berejste tunneler, afføring i de baner og tilfældig tænder markerer med noget bestemt mønster på plantemateriale.

Kontrol

Plantning hyacinth pærer dyb, på 10 til 12 inches, kan modvirke markmus. Andre kontrolelementer omfatter foring plantning hullerne med små kurve af 1/4 tommer hardware klud, at mosegrise ikke kan gnave gennem. Plantning hyacinth pærer på dåse "ærmer", som er dåser med toppe og bunde fjernet, kan også afskrække gnavere. Repellanter omfatte produkter fremstillet af ricinusolie og batteri eller sol-drevne enheder, der udsender lyde, der replikerer en grævling growl, en naturlige rovdyr af mosegrise. Katte i haven kan styre markmus via jagt. Fælder og giftstoffer er tilgængelige, men huske på de potentielle risici for kæledyr og børn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com