Hydrostatisk elektriske Baseboard varmeapparater vs elektriske Element Baseboard varmeapparater

March 3

Hydrostatisk elektriske Baseboard varmeapparater vs elektriske Element Baseboard varmeapparater

Baseboard varmeapparater bruges som et alternativ til centrale og tvunget-luft varmeanlæg. De kræver ikke kanalsystem og ventilationskanaler eller en forbindelse til en ovn eller varme ventilation og air conditioning system. Hydrostatisk og elektriske element baseboard ovne er to typer bruges i boliger for samlede varme eller varme individuelle værelser. Baseboard varmeapparater bruges også til at varme værelser som kældre og værksteder, der ikke er tilsluttet en central, tvunget-air system.

Hydrostatisk

En hydrostatisk elektriske baseboard varmelegeme bruger både vand og elektricitet til at producere varme. Ovnen er fyldt med vand inde og når enheden er tilsluttet og tændt vandet opvarmes med elektricitet. Varmeapparater har aftræk-lignende åbninger på toppen og bunden. De trække kold luft gennem bunden ventilationskanaler og distribuere varm luft gennem top ventilationskanaler. De fungerer forskelligt fra hydronic baseboard varmeapparater i, at de ikke er forbundet til et hjems vandvarmer eller ovn.

Elektriske Element

Konventionelle elektriske baseboard varmeapparater har coil varmelegemer indkapslet i metal rør inde i ovnen. Når enheden er tændt, passerer kold luft over varmeelement, som derefter opvarmer luften og styrker det opad og ud af ventilationskanaler til at varme rummet. Som hydrostatisk baseboard varmeapparater, enheder med elektriske varmeelementer drage gulvoverflader kold luft ind i apparatet og bytte den som varm luft.

Ligheder

Elektrisk baseboard varmelegemer er drevet af elektricitet og ikke af naturgas, propan eller andre flydende brændstoffer som petroleum. Baseboard varmeapparater blev indført i 1940 og blev en populær alternativ til at bruge radiatorer til opvarmning. De er normalt installeret under windows og ikke på andre væggene i hjemmet. Placere dem under windows reducerer mængden af kold luft, der kommer ind i værelser. Vand-fyldte og all-elektriske baseboard varmeapparat enheder bruges til at oprette zone og værelse varme. Hver type har sin egen termostat så du kan indstille og kontrol temperatur for forskellige værelser og komfort niveauer. Både varme relativt øjeblikkeligt og er nemme at installere. EnergySavers.gov anbefaler placere begge typer af baseboard varmeapparater mindst tre fjerdedele af en tomme over gulvoverflader, og tæpper. Dette gør enhederne mere effektiv på modtage kold luft fra gulvet i enheden for varme. Installere enheder stramt på væggen er også anbefales at forhindre varm luft fra indsamling og convecting bag ovnen og reducere støvpartikler.

Forskelle

Vand-fyldte, hydrostatisk baseboard varmeapparater skal have vand inde til at fungere ordentligt. Varmeapparater med elvarme elementer kræver ikke flydende brændstoffer eller enhver anden form for brændstof eller magt end elektricitet. Vandfyldte hydronic enheder distribuere fugtig luft ind i værelser, som kan være til gavn for dem, der lider af allergi. Konventionelle baseboard varmeovne med varmeelementer cirkulere tørrere luft og kan cirkulere støvpartikler ind i stuen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com