Hyggelige ideer til lille køkkener

April 21

Hyggelige ideer til lille køkkener

Creative designideer kan tilføje stor charme til små køkkener. Vælge møbler og accent stykker, der kan tjene som dekorativ endnu funktionel stykker. Storage-løsninger kan være lavet på steder, der er gemt væk, sådan som i bænk stil siddepladser. Alternativt, gemme dagligdags varer ud i det fri til at bruge dem som dekorative elementer. Bruge varme farver og omgivende belysning til at supplere din hyggelige design.

Maling farver

Ordet hyggelige fremmaner billeder af varme, rige farver i deep nuancer, men når dekorere en lille plads, lys farver er normalt anbefales, hvilket ikke betyder, at du skal holde med hvide eller beige vægge. Bare gå med en af de lysere toner af din ønskede farvepalet. Hvis dit hjerte er indstillet på en dybere farve, bringe det ind i stuen på en accent væg; Brug det til at male trim eller accessorize med dækketøj og vindue behandlinger i tonen.

Banquette siddepladser

Banquette fungerer godt i et lille køkken, fordi det normalt er indbygget i en alkove eller hjørne mod en væg eller under et vindue. Sådan positionering sparer plads og skaber en hyggelig spisekrog til at samles til måltider. Banketter er ofte designet med opbevaringsrum under sædet, så disse bænke giver stil og funktionalitet. Parre din banket med en drop table, der kan lukkes, når den ikke er i brug.

Baker's Rack

Fordi de er mindre end vitrineskabe og er ofte udformet som hjørne stykker, arbejde baker's stativer ganske godt i et lille køkken. Baker's rack er et ideelt sted at kombinere opbevaring og funktion med visuel appel. Brug det til at stable og vise din Kina, eller fylde det med kogebøger og dekorative stykker. Anbring din kaffemaskine på de vigtigste hylde med kaffekrus og tilbehør på en anden til at skabe en indbydende Café.

Køkken hylder

Et lille køkken kan mangle passende skabsplads. Bruge hylder og enheder, der kan hænges på væggene til at skabe mere lagerplads og tilføje visuelle appel. En plade rack indeholder opbevaring til dine retter direkte på væggen. Farverige eller mønstrede stykker også tjene som dekorative accenter. Hylder kan holde kaffe krus, små apparater og accent stykker.

Belysning

Uden plads til en lysekrone bruges forsænket belysning ofte i små køkkener. For din hyggelige køkken, men vælge belysning optioner, der tilføjer charme, men sparer plads. Væg sconces fås i et væld af mønstre. Wire din sconces ind i en lysdæmper med varm belysning, der kan være lyste når det er nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com