Hylde ideer til en lille autocamper

February 13

Hylde ideer til en lille autocamper

Nogle mennesker vælger en omrejsende livsstil og leve i trailere og autocampere fuldtids. Andre vælge camper liv som en deltids livsstil, ved hjælp af campister i løbet af vinteren i varmere klimaer eller går på tværs af landet i en autocamper i sommeren. For disse mennesker er lagerplads på en præmie. Tilføjelse hylder til en camper kan være akavet, men nogle gange det er nødvendigt. Følg disse ideer til at tilføje midlertidig eller permanent hyldeplads til en autocamper.

Ubrugt plads

Campister er ikke designet til at have store mængder af ekstra plads. Når du har brug for ekstra plads, ser i områder, der kan virke akavet eller svært tilgængelige. Kigge efter hjørner, undersider og ryggen af møbler eller vægge og loft i camper. Sikre vægge og møbler kan bære vægten af en hylde og at det ikke vil bryde sammen når den er i brug.

Tilføje midlertidig hylder

Hvis du lejer en camper og kan ikke foretage langsigtede ændringer, er midlertidig reoler en løsning. Brug kraftige magneter eller sugekopper til at holde mesh garn fra loftet eller under en øverste køje tilføje opbevaring for natten varer eller opbevaring for andre letvægts husholdningsartikler. Disse midlertidige hylder er ikke ekstraordinært holdbare, men de giver en enkel måde at få ekstra plads. Altid tjekke med udlejer før du installerer nogen form for vare, der kan føre til huller i møblerne.

Drop-Down og tilbagetrækning hylde ideer

Opret permanent drop-down eller pullout hylderne for at give en robust plads til leg, håndværk og madlavning. En hylde, der ruller ud fra under en seng eller et skrivebord kan give et opholdsområde, spille område eller et håndværk område. En hylde foldet i en Z-figur og fastgjort til loftet med hængsler på den ene side og en krog på den anden side kan trække ned, at skabe et sted for at hænge vasketøj, madlavning Potter eller børns tørring illustrationer. En hylde foldet mod og hooked på væggen når den ikke er i brug kan give en midlertidig skrivebord eller arbejde rummet.

Reoler nedenunder

Sætte en hylde bag førersædet, så børnene kan trække det og trække på det. Et andet sted at tænke er en hylde under vasken. Overalt kan der være ubrugt plads indeni, er under eller bag noget en mulighed for at installere en hylde. Sikre, at den vare, der holder hylden kan faktisk holde det op og hylden ikke interfererer med adgang til vigtigt udstyr, såsom VVS.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com