Hypertufa projekter

November 28

Hypertufa er en blanding af cement og flere andre ingredienser som sand, vand, tørv mos, perlite og vermiculit. Hypertufa stigende popularitet som et ideelt medie til at skabe udendørs urtepotter og andre haven dekorationer. Det er lettere end beton eller sten, og i stand til at modstå ekstreme temperaturer uden revner eller brud. Der er flere forskellige måder at oprette hypertufa, og endnu flere måder at bruge det, når du har oprettet din favorit opskrift.

Simpel Hypertufa opskrift

Før du begynder at drømme hvilken type beholder eller dekoration du gerne vil oprette, skal du blande et stort parti af hypertufa at arbejde med. Der er flere opskrifter tilgængelige, som hver især giver et lidt anderledes produkt. En af de enkleste opskrifter indeholder en del cement, én del sphagnum og en del perlite. Sørg for at blande de tørre ingredienser godt før langsomt tilføje vand, indtil hypertufa er den rigtige konsistens. Bære tunge gummihandsker og en partikel maske.

Forme

Nu hvor du har et godt parti af hypertufa at arbejde med, er det tid til at skabe den perfekte urtepotte til din have. Når du arbejder med hypertufa og forme, er det vigtigt at dække mug i kraftig plast, så at hypertufa ikke vil holde sig til formen. Prøv at bruge en stor plastik affaldssæk. Du kan oprette smukke hypertufa Potter ved hjælp af simple plastic urtepotter som forme. Hæld en lille mængde af hypertufa i formen og tryk den mod siderne for at oprette den ønskede snittykkelse for din pot. Hvis hypertufa begynder at tørre, før du er færdig med at støbe, brug en sprayflaske vand til at holde det fugtigt. Tillad pot til at tørre helt, før du fjerner det fra formen. Du kan også vælge at oprette din egen figur til at bruge som en form for hypertufa. Du er kun begrænset af din fantasi. Du kan oprette firkantede plantageejere, birdbaths eller endda havenisser.

Aging

Hypertufa vil ældes naturligt over tid baseret på miljøet er det i. Hvis du vælger at bruge sphagnum i din opskrift, vil det begynde at nedbrydes og yderligere alder din gryde eller haven dekoration. Hvis du er på udkig efter en endnu ældre udseende projekt, kan du opfordre moss vækst på dit hypertufa projekt ved at placere det i et skyggefuldt sted. Hvis du vil beskytte dit hypertufa projekt mod ældning, pels din kreation med et konkret sealer.

Pynt

Efter at skabe den grundlæggende form for projektet hypertufa, kan du pryde eller ellers dekorere din kreation. Du kan gøre dette på flere forskellige måder. Brug konkrete farvestof i din opskrift, før tilsætning af vand, til at ændre den overordnede farve. Du kan omhyggeligt placerer skaller, fliser eller farverige sten i hypertufa, som det begynder tørringsprocessen. Eller bruge en vejrbestandig lim., hvis du vil føje kendetegn efter projektet er helt tør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com