Hytte køkken idéer

May 17

Hytte køkken idéer

En typisk hytte køkken består af en afslappet madlavning og spiseplads skjules i et enkelt rum. Naturmaterialer er et populært valg for mange traditionelle hytter, som er land, log og stuehus temaer. Du har dog flere stilarter at vælge fra, når det kommer til naturmaterialer til køkkener, fra rustik log til elegante sten.

Munter Patchwork køkken

Installere bleget pine, honning eg og farverige patchwork detaljer til at oprette en hytte køkken med en munter stil. Start køkkenet med hvide vægge, bleget pine loft og honning eg gulv. Bruge honning eg frysere med små hvide knopper på dørene. Tilføje mellemstore, forvitret keramiske fliser i assorterede lyse farver til at skabe en "kludetæppe" bordplade.

Placer gammeldags hvide apparater i kabinen køkken og en rund, bleget pine tabel i spisesalen. Tilføje bleget pine stole med hånd-quiltet patchwork Sædehynder rundt om bordet. Hænge patchwork gardiner fra windows og placere en patchwork mat foran vasken. Brug blandes og matches keramik stykker til dekoration, såsom en blå keramik kande fyldt med blande skeer og en rød terra cotta skål fyldt med frugt.

Elegante sten køkken

Investere i kvalitet sten og udskårne træ til at gøre en simpel hytte køkken til en spektakulær plads. Installer skiver river rock til at oprette en flad brostensbelagte gulv. Brug almindelig creme vægge, en bleg træ-beam loft og mørke træ-udhugget kabinetter. Tilføj mørke træ skabslåger med indlagte, håndskårne, bleg vin kantning. Installer poleret, skåret creme pebble tile bordplader og små, runde river rock drejeknapper til slut kabinetter.

Bruge et køleskab og opvaskemaskine beklædt med skræddersyede træpaneler, der matcher din frysere. Installere en gammeldags fløde komfur og en creme porcelæn vask med river rock hane håndtag. Tilføj mørke træ stole og en håndskårne, mørkt træ bord med en jævn bordplade af skiveskåret river rock fliser. Dekorere køkkenet med udskårne rock vaser fyldt med køkkenredskaber eller tørrede blomster.

Rustik Log køkken

Kombinere robust træ og gammeldags apparater til en hytte køkken med et rustikt udseende. Brug lakeret træ planker for den sal, kabinetter og bordplader i køkkenet. Bruge små hjortetak stykker til skuffen og døren håndtag. Installere gengivelser af gammeldags apparater, såsom antikke emalje eller støbejern. Tilføje en emalje, porcelæn eller stentøj vask mod køkken væg. Hænge et farverigt tæppe under vasken og matchende gardiner på alle vinduer.

Brug en split logtabel med matchende bænke til at oprette en spiseplads i din hytte køkken. Hvis det er muligt, placere en klassisk træ pie sikker eller køkken hutch mod en tom køkken væg. Dekorere køkken med traditionelle støbejern, kobber eller emalje gryder hængende fra væg pløkker. Tilføje en keramik vase fyldt med køkkenredskaber nær ovnen og en kurv fyldt med plaid køkken håndklæder på disken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com