I hvilken højde skal jeg hænge en kolibri Feeder

July 2

Ikke kun er kolibrier en fryd at se, men de er til gavn for din have og landskabspleje. Kolibrier elsker at fodre på den søde nektar af blomstrende planter, og dermed hjælpe bestøve disse planter. De vil også æder insekter tiltrukket af disse planter. Giver en feeder, fyldt med søde sukker vand, til kolibrier giver dem ekstra næringsstoffer og hydrering kan de ikke finde naturligt.

At vælge en Feeder

Hummingbird foderautomater kommer i mange forskellige former, størrelser og designs. Kolibri er ligeglad, det er først efter den søde nektar inde. Designet er strengt din præference, men nogle attributter er nødvendige for feeder til fordel for fuglene.Kolibrier er naturligt tiltrukket røde og orange blomster, fordi de indeholder den sødeste nektar (Se Reference # 2). Derfor vil de fleste foderautomater har farven rød et sted på feeder, særligt på påfyldningstragten.Der er foderautomater, der også indeholder farven gul, som hvis begrænset i sin anvendelse, udgør ikke noget problem. Bør en feeder har en stor gul på det, undgå at købe det, fordi gul vil tiltrække bier og hvepse til feeder, kørsel kolibrier væk og eventuelt for at opgive feeder.

Placering af Feeder

Hvis du hænge er en kolibri feeder så vigtigt at fuglene som det er at din nydelse i at se dem fodre. Placeringen bør derfor være, hvor du og fuglene kan nemt se feeder, men ikke for tæt på et vindue. Du ønsker ikke fugle uheld flyvende ind i glasset.Derudover bør en feeder være placeret i nærheden hummingbird's habitat, så fuglene kan aborre til hvile på grene og blade. Et skyggefuldt sted anbefales (Se reference #2) at forlænge friskhed af sukker-vand.

Placering af foderautomater

En kolibri feeder skal placeres, så det er nemt at få adgang til rengøring og påfyldning. Hænge feeder ca 5 fod over jorden, Sørg for der er ingen løv nedenunder, ville tilskynde uvelkomne Gæster, som mus, egern og selv katte, at fodre på sukker vand.Hvis du ønsker at hænge flere hummingbird foderautomater, Find foderautomater mindst 10 til 12 fødder fra hinanden. På den måde mere tilbageholdende hummingbird kan fodre uden indblanding fra en aggressiv kolibri. (Se Reference # 1).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com