I hvilken højde skal jeg montere et spisestue lampen?

October 13

I hvilken højde skal jeg montere et spisestue lampen?

Den korrekte højde til at hænge en spisestue lampen kan variere stærkt baseret på mange forskellige faktorer. For eksempel, være en lysekrone ikke installeret på samme højde som et flush mount lampen. Når du installerer en spisestue lys armatur, er der mange faktorer at tage i betragtning, herunder størrelse og type af lampen er installeret, højden af spisebordet og højden af loftet.

Lampen typer

Selv om mange mennesker forbinder spisestuer med en lysekroner, kan næsten enhver armaturet fungere godt i en spisestue. Inventar, der kan bruges omfatte lysekroner og mini lysekroner, vedhæng lys, flush-mount armaturer, semi-flush mount armaturer, tromle skygge lysekroner og endda væg sconces.

Loftshøjde

Standard værelse højde for de fleste af værelserne er 8 fod. Dog kan dining værelserne har hvælvede lofter, der er op til 18 fod eller højere. Højde skal tages i betragtning når hængende eller montere en spisestue lys armatur.

Armaturet størrelse

Vælge et armatur, der passer ind i spisestuen uden at være alt for overvældende i størrelse eller for lille. Mindre inventar er ofte lettere at hænge, men kan se minuscule og "off" over en større tabel, bare som en stor lysekrone kan se upassende i en lille spisestue med en mindre spisestue sæt.

Højde for inventar

Flush-mount og semi-flush mount armaturer kommer med instruktioner og det rigtige udstyr, der vil udpege deres højde i en spisestue. Ofte, kan ikke højden af disse armaturer ændres. Hæng lysekroner mellem 27 og 36 inches fra toppen af spisebordet, med et minimum af 18 inches mellem toppen af Lysekronen og loftet. Hænge vedhæng lys i samme højde. Hvis et medlem af din husstand eller en hyppig gæst er særlig høj, være sikker på, at armaturet er høj nok, at han ikke vil støde hovedet når sidder eller stående i spisestuen.

Tip

Da der ikke er nogen accepteret standard for hængende eller beslag til en lys stativ, er det sommetider bedst at øjeæblet installation af lys armatur. Du skal bruge en anden person til at holde armaturet over bordet, mens du vælger en højde for armaturet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com