I væg højttaler Installation med isolering

December 7

I væg højttaler Installation med isolering

I væg højttalere er begunstiget af boligejere med surround-sound tv og audio-systemer. Fremskridt i højttaler design og placering har tilladt højttalere til at være skjult i væggen hulrum, således at komponenterne er ikke længere et kuld af bokse og ledninger på gulvet. Det første skridt til at installere væg højttalere er at vælge størrelse og type, du ønsker fra de forskellige tilgængelige. Når du har dem på hånden, opnås normalt resten af installationen i et par minutter.

Forberedelse

Det første trin i installation i væg højttalere er at wire området hvor højttalerne skal placeres. Dette opnås ved fiskeri ledninger fra loftet eller kælderen i væggen hulrum og vedhæfte de ledninger til det elektriske system i huset. Din ledning skal opfylde lokale koder og det skal være en UL-rated wire. De mest almindelige typer er mærket CL2 eller CL3. Ledninger skal trækkes til hver højttaler placering. Det er nemmest i nye hjem byggeri fasen ledninger, men ethvert hjem kan være eftermontering, hvis du har grundlæggende elektriske ledninger færdigheder.

Væggen hulrum

Højttalere sælges i et bredt udvalg. De mest unikke i væg højttalere er pudset over og næsten usynlig fra visningen. Mere ofte mennesker vælger en mid-range højttaler, der er centreret mellem væggen studs. Hulrum hvor du vil installere taleren skal kontrolleres for at sikre, det ikke er blokeret eller tæt på andre rør, kanaler eller ledninger. Installatører vil indsætte en L-formet wire og spin ledning rundt inde i hulrummet til Kontroller, der er åbne rum. Dette holder dig fra at skære et hul i væggen og skulle skabe lapper. Det er også vigtigt at læse den litteratur, der kommer med din højttaler, der beskriver installationskrav. Nogle talere hårde negle til tilstødende studs, andre er designet til at hvile mellem studs.

Forbindelser

Stikke et lille hul i muren mellem to studs. Bøje en wire i en L-form og drej ledningen inde i væggen til at finde forhindringer. Hvis rummet er åbne, center din højttaler skabelon i det område du ønsker og skære det ud med en gipsvæg sav. Åbn hulrummet og Find ledningen. Træk ledningen gennem hullet. Indsæt isolering fylde hulrum over og under din højttaler placering. Dette vil hjælpe med at forhindre lydproblemer. Tilslut din højttalerkablerne til wire inde i væggen. Det er en god ide at teste dine højttalere før installationen, hvis ledninger ikke virker for en eller anden grund. Når du har testet din ledninger, slukke for strømmen tilbage og fuldføre installationen.

Fastspænding højttalere

Blandt de flere forskellige typer af in-væg højttalere, den mest almindelige sort er designet til at klemme til drywall og giver en glat og skarp udseende. Den anden mest almindelige mount mod siden af en stud. Den sidste gruppe er designet til at passe under en væg overflade, således at ingen tegn på højttaleren er synlig på væggen. Den sidste gruppe kan kræve særlige vægpaneler og specifikke typer af finish til at give det bedste resultat. Flere af modellerne har malbare højttaler dækker designet til at gøre højttalere blend så meget som muligt med væg overflade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com