Ice Cube Maker problemer

August 18

Ice Cube Maker problemer

Ice cube beslutningstagere sælges enten som en del af et køleskab eller som en enkelt enhed. Begge typer af icemakers fungerer på samme måde, frysning og udlevering is på kommando. Generelt, disse enheder arbejder uden problemer. Hvis du har et problem med din ismaskine, undgå serviceafgifter og lange reparationstider ved fastsættelse af problemet.

Ikke udlevering is

Hvis ismaskine ikke er udlevering is, kontrollere, at den er tændt og at vandforsyningen er tilsluttet ismaskine. Fjerne objekter blokerer ismaskine ejector arm. Undersøge is bin og se om du har en masse af is i skraldespanden. Hvis ja, ryste op bin til at bryde isen, og derefter jævnt fordelt ud af isen med din hånd. Tag isterninger, der er frosset til is bin eller er uregelmæssig i form. Fjerne elementer, blokere is sliske. Hvis dispenseren er låst, låse den op ved at holde knappen "Lås" for omkring tre til fem sekunder.

Ikke arbejder på alle

Din ice cube maker fungerer ikke under en strømafbrydelse. Tænd ismaskine, og kontroller, at netledningen passer sikkert i forretningen. Test stikkontakten med et andet apparat til at se om det fungerer korrekt. Jeres ismaskine virker ikke, hvis fryseren er for varm. Lukke dørene fast. Rengør døren pakninger eller erstatte dem hvis dørene ikke lukkes korrekt. Undersøge enten din husstand effektafbryder eller sikringer. Slå afbryderknappen, hvis det er udløst og udskift alle defekte sikringer. Jeres ismaskine fungerer muligvis ikke korrekt i indendørs temperaturer under 55 grader Fahrenheit. Øge din termostat temperatur.

Ikke nok is/gitter

Hvis din ismaskine ikke er producere nok is, check vandforsyningen linje og rengør det hvis tilstoppet. Ret linjen hvis bøjet. Rengøre kondensatoren og vandfilter. Undersøge ismaskine og se efter hvid skala. Ren ismaskine, hvis denne skala er til stede. Jeres ismaskine kan ikke producerer en masse af is, hvis den indendørs temperatur er over 90 grader Fahrenheit. Kontrollere gitteret cutter, hvis din is er på vej ud i ark. Ren gitteret, hvis snavset og fjerne elementer, tilstopning af nettet. Kontroller, at nettet er installeret korrekt.

Isterninger

Må ikke opbevares madvarer i din is bin, eller dine kuber kan have en sjov smag eller lugt. Fjern altid emballagematerialer før du bruger din ismaskine. Bruge en vandfilter, hvis vandet har et højt indhold af mineralske. Hvis isterninger er hule eller meget små, Rengør eller erstatte vandfilter. Hvis din isterninger tager lang tid at fryse, afstå fra at åbne dørene og sænke fryser eller ismaskine temperaturindstilling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com