Ice Maker virker ikke på min Whirlpool Model ED25PQXFW01

October 28

Ice Maker virker ikke på min Whirlpool Model ED25PQXFW01

En ice maker er et nyttigt supplement til mange modeller af Whirlpool køleskab, giver en konstant tilførsel af frisk, klar-til-brug kubik og i nogle tilfælde, knust is. Fastsættelse af et problem, der stopper din ice maker producerer is indebærer udelukke nogle af de hyppigst rapporterede problemer først. Denne tilgang er betydeligt mindre dyre og forstyrrende i forhold til at kalde en Whirlpool tekniker eller andre reparation professional. Fejlfindingstrin er designet til at være enkel og kræver ikke særlige værktøjer eller viden.

Vent 24 timer

Ismaskinen begynder ikke producere is så snart vandet og strømforsyningen er tilsluttet – det tager ca 24 timer for apparatet køle tilstrækkeligt for ice maker til at aktivere og opretholde sin isterninger. Ingen is i de første 24 timer efter brug er helt normal.

Tænd ismaskinen

Ismaskine på Whirlpool ED25PQXFW01 har sin egen power-kontakten, placeret i øverste højre hjørne af fryserum, for når du ønsker at stoppe is produktion men holde køleskabet kører. Sørg for, at kontakten er på "ON"; Du kan have slået det under indlæsning af mad.

Tømme is Container

For at undgå at fylde ice cube container ud over dens kapacitet, ED25PQXFW01 ice maker har en sensor, arm, da rejst af kuber i beholderen, slukker is produktion. Flade bunken af kuber under sensor arm, undvære et par terninger og sørg for, at armen er i stand til at bevæge sig nedad. Ice produktion genoptages snarest.

Klart Dispenser Chute

Probe inde dispenser chute med en tynd køkkenredskaber som en spisepind og løsne nogen stak isterninger. Kuber kan også holde sig til dispenser arm, placeret inde i objektbeholderen til lagring af is. Ismaskinen bør arbejde normalt under en blokering.

Kontrollere vandforsyning

En blokering i den køleskab vandforsyning stopper ismaskinen og vand springvand fungerer korrekt. Flyt køleskabet frem, ordne nogen kinks i fødeledningen og sikre vandventil, beliggende hvor røret møder VVS, er åben. Sikre, at køleskabet ikke står på sin forsyningslinje, når du flytter den tilbage på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com