Ideel jord sammensætning for plænen græs

November 15

Ideel jord sammensætning for plænen græs

En frodig, grøn græsplæne er ikke en ulykke, men snarere er resultatet af omhyggelig planlægning, forberedelse, plantning og pleje. Jordbunden er turf's vækstmediet og dens sammensætning påvirker den måde, rødder, vand og luft bevæger sig gennem det. Ændring af jorden for at skabe optimale sammensætning før plantning af græs øger sandsynligheden for at opnå ønskede resultater.

Jordbundens sammensætning

Ifølge University of Illinois udvidelse, jord er sammensat af forskellige mængder af tre forskellige typer af jordpartikler: sand, silt og ler. Sand partikler er store, grove og giver jorden en ru tekstur. Siltpartikler er mindre end sand, større end ler og giver jorden en glat, pudret konsistens. Ler partikler er den mindste af tre og gør jorden føler klæbrig, når dens våde.

Sammensætning og græsplæner

Jord og plante specialister på Washington State University betænkning at jordbund består af 60-70 procent sand og en 30 til 40 procent blanding af silt og ler er ideel til dyrkning af græs. Jordbunden indeholder mere sand end angivet tørre ud hurtigt og er ernæringsmæssigt mangelfuld. Dem, der indeholder for meget ler hæmme luft og vand flow.

Forbedre jordbundens sammensætning

Ifølge Washington State University eksperter er ændring af jord for at understøtte græsplæne vækst muligt med de fleste jordtyper. De anbefaler arbejder ca 2 inches af organisk materiale, såsom kompost, gødning eller savsmuld, i 6 til 8 inches af jord til at forbedre dets struktur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com