Ideer for at male et kontorområde

August 8

Malingen i dit kontorområde bør gøre du føler dig rolig, komfortabel og fokuseret på dit arbejde---i hvert fald så vidt maling alene kan gøre disse ting. Mens nogle mennesker finder dristige farver beroligende, kan du drage mere fordel af neutrale og varme toner. Men et værelse, der er alt for neutral kan være kedeligt og gøre du føler dig træt, så prøv at forestille sig, hvordan farverne vil gøre du føler når du sidder før du forpligter dig til dit valg af maling.

Grå og brun

Det lyder måske kedeligt, men grå og brun kan kombineres for at gøre en meget indbydende kontorlokaler. De varme brune toner kan hjælpe du føler dig komfortabel og afslappet, mens den cool grå kan hjælpe med at holde dig energisk. Male de lavere dele af vægge en medium-cool gray, som et par nuancer lysere end storm skyer, derefter tilføje et stykke af dekorative vandrette trim omkring 3 til 3-1/2 fod. Male den øverste del enten chokolade eller khaki, afhængigt af din smag og hvor meget naturligt lys i stuen modtager---du kan gå med mørkere farver i lysere værelser uden at gøre dem føler også lukket. Hvis du ønsker et stænk af farve, male den trim Bourgogne eller lyse rummet ved at male det hvidt. Bruge samme farve på sokler, hvis du har nogen.

Gul

Forskellige mennesker har forskellige reaktioner på farver, men i Feng Shui, praksis med brug af værelse arrangement og indretning til at påvirke energien af værelset, gul anses en god kontor farve, fordi det menes at stimulere dit sind og kreativitet. Afprøve flere farveprøver af gule at se hvis man appellerer til dig. Blød, varm guld fungerer godt, især hvis du har mørke træmøbler i dit kontor for at supplere disse toner. Prøv en dyb gul på den ene væg og blød, cremet gule på de andre. Du kan endda coat de øvre dele af en eller flere vægge i kork bord til at hænge sedler, som gule fungerer ganske godt med denne farve. Hvis gul ikke føles rigtigt for dig, kan du prøve at flytte mere ind i den orange del af spektret. En lyse tangerine eller bløde sherbet skygge kan være lige hvad du har brug for.

Blues og Greens

Hvis dit arbejde kræver kreativitet, prøv bleg til medium blues og greens, især dem, der minde af hav eller himmel toner. De kan gøre et rum føler ekspansiv, og de kølige farver har tendens til at være forbundet med fantasi og kreative bestræbelser. Blå repræsenterer ofte ro, orden og pålidelighed, ifølge Bloomsburg University of Pennsylvanias Grafisk Design Institut, gør det et godt valg for et kontormiljø. Hvis de blødere nuancer synes alt for kedeligt for dig, prøv en kobolt accent væg eller en svamp tekstur tilføje mere visuel stimulation. Blå koordinater godt med metal, blank sort og glas Kontormøbler, mens grøn fungerer godt med disse og varmere udseendet af de fleste træ finish. Grøn kan også være forbundet med rigdom, især i USA, hvor det er farven på penge. Dette kan hjælpe dig med at knytte din kontorlokaler til at vinde rigdom, gør det et mere indbydende sted for dig at være.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com