Ideer for at male et soveværelse med stjerner og planeter

November 19

For alle, der nyder stargazing eller at studere astronomi, en stjerner og planeter-inspireret soveværelse er sikker på at være et hit. Mens der er flere måder at integrere temaet i din indretning, er en malet design formentlig den mest alsidige løsning. Oprette en malet stjerner og planeter design i en række forskellige steder i dit soveværelse, at vælge enten en subtil look eller en fed design, der giver værelset en kvintessens ydre rum føler.

Grænsen

Hvis du er på udkig efter en subtil måde at introducere en stjerner og planeter tema til dit soveværelse, male en himmelsk-inspireret kant. Du kan finde stjerne - og planet-formet stencils, der gør, at skabe en grænse langs toppen af dine vægge meget let. Suppleant stjerne og planet figurer langs væggene, eller bruge en enkelt form for to af væggene og anden form for de resterende vægge. For en flimrende kant som brug metallisk akryl maling udfylde din stjerne og planet stencils, så de funkle nattehimlen.

Accent væg

For en fed tage på et stjerner og planeter tema, skal du bruge figurerne til at skabe en fantastisk accent væg til dit soveværelse. Vælg en væg for at fremhæve, og dække det med en base coat. En dyb blå nuance er en ideel mulighed, men bruge maling med en metallisk finish, så væggen har en lysende glans, der trækker øjet. Næste, Tilføj stjerne og planet figurer til væggen. Bruge store stencils og oprette et tilfældigt mønster, eller trække en scene af stjernebilleder og planeter frihånd. Brug metallic akryl maling så stjerner og planeter har et skær til dem. Hvis du planlægger at placere møbler som en seng mod accent væg, male dit design på del af mur, der er synlig over toppen af møblerne.

Loft vægmaleri

For at genskabe udseendet af nattehimlen, prøve at male en stjerner og planeter-inspirerede vægmaleri på dit loft. Dette projekt er arbejdskrævende, så kan du begrænse det til området over din seng eller i midten af rummet. Male hele loftet i en rig blå metallic nuance, og maling stjerner og planeter på dit loft med akryl maling. Du kan bruge mønstre af konstellationer som en guide eller tegne et originalt design frihånd. For et sjovt indslag, bruge glow-in-the-dark maling til stjernerne og nogle af planeterne, så de er oplyst når du tænder lys som himmellegemer i en reel nattehimlen. Hvis ikke du er særlig kunstnerisk, leje en vægmaleri maler til at oprette en brugerdefineret himmelske vægmaleri for dit loft.

Gulve

Stencils er en ideel måde at skjule tegn på slitage på en gamle trægulv. Brug stjerne og planet figurer tilføjer en finurlig udseende, som er en naturlig pasform for en således tema værelse. Forbered dine gulve ved slibning og vask dem grundigt. Du kan oprette en række forskellige mønstre med stencils, men brug maleres tape til at oprette retningslinjer på gulvet, så du ved, hvor at male. Stencil en kant af stjerner langs kanten af gulvet, der kulminerer i en klynge af planeter hvert par fødder, eller stencil et par stjerner og planeter lige i hjørnerne af rummet. Bruge våbenhus og gulv maling udfylde stencils i forskellige farver, men husk at anvende en top coat for at beskytte dine himmelsk-inspirerede gulve.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com