Ideer for at male et værelse med prikker

July 16

Mens nogle mennesker er tilfredse med ensfarvet vægge, søger andre noget mere engagerende. Hvis du prøver at dæk ud din plads med noget, der afviger fra normen, overveje en polka dot mønster. Ved at tilføje disse nuttede prikker til din væg, kan du oprette en mere legende rum, reflekterende af din særpræget personlighed og ualmindeligt øje til dekoration.

Ordet prikker

I stedet for at placere prikker alene rundt dit værelse, tilføje ord til disse bobler, giver dem endnu mere betydning. Oprette prikker på din væg ved hjælp af en længde af streng knyttet til en blyant. Tape streng til væggen, og køre blyanten i en cirkel omkring dette punkt, trækker strengen henslængt, som du gør for at oprette en selv cirkel. Male hver af dine prikker den samme farve, eller bruge flere forskellige nuancer. Når du er færdig, stencil i ord, der passer til rummet. For eksempel, hvis du bruger denne idé i en hule, kan dine ord være "familie", "venner" og "lykke."

Overlappende prikker

I stedet for at gøre hver af dine prikker stå alene, skal du oprette en overlappende design med disse engagerende væg tilføjelser. Når du placerer din prikker på væggen, gøre dem overlapper overalt du sætte dem eller bare sporadisk om rummet. Male din prikker i mindst to forskellige nuancer. Føje farve til prikker nedenunder og derefter male de overlappende prikker for at tilføje dybde.

Broget Hue prikker

Hvis dekorere dit værelse omkring én central farve, ikke har kun én tone af denne dominerende farvetone. I stedet købe maling i flere forskellige nuancer. For eksempel, hvis du ønsker din lille drengs værelse at være helt blå, kan købe maling i en dyb blå nuance, som en anden i en mere primære skygge og en tredjedel i en pastel tone. Brug disse tre variationer af din centrale farve til at male de prikker, du planlægger at placere på din væg.

Flisebelagt prikker

I stedet for at placere prikker tilfældigt omkring din væg, gøre placering meget præcise, at skabe en flisebelagt dot mønster. Hvis du vil oprette en flisebelagt væg af prikker, start øverst på din væg, og brug en blyant til at oprette prikker af samme størrelse, der er lige langt fra hinanden. Gentag processen én række ned, fortsætter på denne måde indtil hele væggen er dækket med dem. Male prikker enten alle den samme nuance eller i en række forskellige farver. En fed mulighed, skabe en regnbue af former, starter i det ene hjørne og maleri prik rød, så maler de to der grænser det næste farven på regnbuen, flytte trofast gennem spektret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com