Ideer for at tilføje Curb appel til et hus med et fladt tag

November 29

Ideer for at tilføje Curb appel til et hus med et fladt tag

Et hus med et fladt tag har ikke vist almindelig og uinteressant. Det kan forbedret og omdefineret for at se mere tiltrækkende, mere opdateret og mindre som tilstødende huse af samme design. Med et par design tilpasninger er det muligt at tilføje bremse appel.

Forbedre forstuen

Når du arbejder på at tilføje bremse appel til et hus med et fladt tag, Begynd din søgen i forstuen. Huse med flade tage har normalt entryways, der er små eller stram, med proportioner, der ikke forbedrer visningen af huset fra gaden. Overvej at tilføje en markise over hoveddøren. Hvis budgettet tillader, skal du overveje en udvidelse af taget over døren eller tilføje en overdækket veranda.

Kvikke op våbenhuset

Hvis der findes en veranda, tilføje en attraktiv bænk eller opbygge bænke fastgjort til væggen. Hvis trinene til våbenhuset er træ, give dem et frisk lag maling. Hvis de er konkrete, tilføje en vender sten eller mursten. Granske den veranda foran døren. Hvis det ser dateret og træt, erstatte det med en mere moderne stil. Hvis dens stil er attraktivt, kan du overveje en ny frakke af maling eller pletten og ny hardware. Tilføje belysning på verandaen i nærheden af hoveddøren. Hvis plads tillader, indstille farverige potteplanter nær døren og selv ved kanterne i fremgangsmåden.

Arbejde i Windows

Overvej at tilføje attraktive trim til vinduet udendørsbrug, såsom skodder eller markiser. Et lille stænk af stil og farve kan afbryde den visuelle virkning af fladt tag-linje. Tilføje hængende plante under tagudhæng eller altankasser og udstyre dem med attraktive planter til at blødgøre udseendet.

Revidere tagfladen

Et fladt tag linje behøver ikke at betyde flad karakter for dit hus. Du kan foretage ændringer, der ændrer udseendet drastisk uden rent faktisk at ændre taget. Undersøge den vandrette bord, der beskærer ydre på tagfladen. Dette board eller band, der skjuler enderne af spær er kendt som fascien. Ved at fjerne en sparsomme, tynde fascia og erstatte det med en, der er bredere og mere proportionalt tiltrækkende, kan du forbedre bremse appel. Male fascia og dens underside, tagudhæng, med en farve, der vil supplere hus.

Fut landskabspleje

Ændre udseendet af din landskabsarkitektoniske kan også tilføje bremse appel. Hvis den sædvanlige vej til hoveddøren fra gaden er lige, ændre det for at tilføje en bøje eller en kurve. Line gangbro med lavtliggende planter tæt på stien og indsætte højere buske eller græsser bag de lave planter. Forandringer i plant elevation og tekstur vil henlede opmærksomheden på de mange forskellige og fra fladt tag-linje.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com