Ideer og At-Home Tricks til Redoing dit værelse

June 4

Ideer og At-Home Tricks til Redoing dit værelse

Alle værelser i dit hjem er det sandsynligt, at du tilbringer mest tid i dit soveværelse. Derfor bør dit soveværelse et afslappende sted, et fristed, du kan flygte til efter en travl dag. Hvis dit værelse i øjeblikket er mindre end beroligende og du ikke har tid eller penge til helt remodel dit soveværelse, overveje at give det en "ansigtsløftning".

Vægge

Maling er den hurtigste og sikreste måde at ændre udseendet af din indretning. Af alle de ændringer, du foretager i dit værelse, ikke noget vil gøre så stor indflydelse som maleri det. Vælg en farve, der gør dig glad. Mens du ikke kan male en stue dit foretrukne nuance af violet, er dit soveværelse det perfekte sted til at risikere det. Hvis dine vægge ikke er klar til en hel lakering, overveje at male en væg med en markeringsfarve eller ændre farven på loftet. Hvis du føler dig kunstneriske, overveje forskellige maling teknikker som maleri monokromatiske striber på væggene eller føje en stencileret kant.

Gulve

Bruge gulvet i dit værelse som et dekorativt element. Hvis du har hårdttræ, give dem en god rengøring og fremhæve dem som en arkitektoniske detaljer. For eksempel kan du tilføje en iøjnefaldende område tæppe for at henlede opmærksomheden på de fantastiske løvtræ. Male væggen molding blank hvid for at gøre gulve ser endnu mere dramatisk i kontrast. Hvis dine gulve er omfattet tæppe, rense dem. Få ting gør et rum ny lyst til en god rengøring. Der er ingen regel, der siger du ikke kan bruge et område tæppe over tæpper. Et rart område tæppe kan beskytte dit tæppe fra slid, tilføje farve og tekstur til rummet og hjælpe visuelt anker pladsen.

Sengetøj

Hvis sengen er stjernen i rummet, er det generelt strøelse, der gør det så. Du kan finde tæt-out tilbud på sengetøj i de fleste varehuse eller drage fordel af rode salg og sparsommelighed butikker; Du kan blive overrasket over kvaliteten af varer du finder der. Selv om hvad du finder er for stort til din seng, kan du skære sengetøj ned til størrelse og sy eller sikre sømme med smeltelig hemming tape.

Vindue behandlinger

Blinds, kapper eller vindue behandlinger i en farve, der koordinerer med dine vægge og sengetøj vil give rummet en poleret look. Spraymaling eller polsk gardinstænger og hardware til at give dem et lift. Klar-til-hænge swags eller tørklæder vil klæde vinduet uden at blokere indkommende lys.

Belysning

Genskab dine lampeskærme med nye stof, omdirigere lys til at fokusere på kunst og skjule laveffekt kan lys bag møbler eller planter at tilføje stemning i rummet. Udnyt alle naturligt lys, der kommer ind i stuen ved at holde windows klart af møbler.

Tilbehør

Mindre er mere, når det kommer til tilbehør, især i et soveværelse. Soveværelserne har tendens til at være, hvor folk indsamle deres "ting." Som sådan, er det let for plads til at blive rodet. Vælg et par stykker, der udtrykker din kunstneriske interesser for at hænge på væggene og viser på kommoden. Tænk på dit værelse som et kunstgalleri og viser kun et par "valg" stykker.

Planter

Tilføje planter til rummet. Ikke alene er de attraktive, men forskning har vist, at mennesker med sunde planter i deres hjem har lavere blod tryk og udviser mindre stress end dem uden potteplanter. Planter også tilføje ilt til rummet gennem fotosyntese og fugtighed i luft gennem transpiration, gør luften i rummet sundere at ånde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com