Ideer om at gå grøn

January 15

Ideer om at gå grøn

Vi alle kunne bruge lidt mere grønt i vores liv. Gør nogle ændringer i din daglige rutine, hvorvidt derhjemme, på arbejdet eller på farten, kan gøre en stor forskel i din miljøpåvirkning. Her er nogle ideer til at hjælpe dig gå grøn.

Start derhjemme

Winterize dit hjem for at reducere varmetabet, og reparere utætte vandhaner og andre ødsel apparater. Sluk ting og tag dem når de ikke er i brug.

Bo lokalt

Hvis det er muligt, arbejde tæt på hvor du bor til at reducere din pendler. Køb på den nærmeste butik; Køb din veggies og mælk fra lokale gårde.

Reducere (genbrug, genbrug)

Købe en stor vandbeholder i stedet for lille vandflasker. Bringe din egen rejse krus til cafeen og få en refill. Undersøge dine køb på en given dag: hvilke af disse kunne genbruges? Der kan du erstatte med en længerevarende alternativ? Husk: Jo mindre du spiser, jo mindre du affald.

Gå økologisk

Vælg naturlige eller organiske produkter, når det er muligt, til at holde giftige kemikalier ud af vores luft og jord. Overveje at deltage i EF-støttede landbrug fra en nærliggende økologiske gård; mange af dem leverer friske produkter til dit hjem.

Watch Out for toksiner

Mange ting er disse dage lavet ved hjælp af giftige kemikalier. Undersøge dine indkøb, rengøringsmidler og selv hvad er i din medicin kabinet, og vælg naturlige alternativer, der er bedre for din krop og mindre giftige for miljøet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com