Ideer om en drengs værelse med gotiske kraniet Decor

January 31

Ideer om en drengs værelse med gotiske kraniet Decor

Udsmykning et soveværelse til en ældre dreng kan være en udfordring, fordi du vil sandsynligvis støde på nogle temaer, der opfylder hans godkendelse. Men selv de mest vanskelige at behage dreng kan blive imponeret med tanken om et soveværelse pyntet i gotisk kraniet indretning. Cool, uhyggelig udseendet af kraniet inspireret møbler, tilbehør og illustrationer er ideel til tween og teen drenge, og du kan skræddersy indretning til din søns præferencer, så udseendet er så fed eller subtile, som han kan lide.

Kraniet grænse

En simpel, men fed look til din søns soveværelse vægge, bruge stencils til at oprette en gotisk kraniet kant. Kraniet stencils fås i flere forskellige designs, men en flammende stil giver en sjov, funky look. Start med at male væggene en lys grå nuance. Derefter beslutte, om du ønsker at placere grænsen på tværs af toppen af væggen eller i center til at tjene som en stol jernbane. Du kan bruge en lineal og niveau til at skabe en retningslinje, så du ved hvor du skal placere hver kraniet. Brug en flytbar montering spray til at overholde stencil til væg og fyld med akryl maling. Du kan bruge hvide, sorte og røde nuancer til grænsen, fordi de passer til det gotiske tema om godt soveværelse. Flytte stencilen på tværs af væggen og fortsætte maleri indtil grænsen når rundt i hele lokalet.

Kraniet hovedgærde

Sengen er normalt omdrejningspunktet for værelset, så hjælp af gotiske kranier til at dekorere din søns hovedgærde er en ideel måde at bringe rummets tema til livet. Du kan finde plast kranier online og til fest forsyning butikker. Hvis din søn hovedgærde funktioner plakater, kan du vedhæfte et kranium til hver enkelt at oprette en slående søge sengen. Men du kan også bruge små sektioner af dekorative plast hegn at funktionen kraniet dekorationer til at oprette et hovedgærde. Hegnet er beregnet til at dekorere græsplæner til Halloween, men du kan montere den på væggen bag sengen for at oprette en simpel men slående hovedgærde.

Kraniet sengetøj

Sengetøj er en anden simpel væk til at fremhæve et soveværelse tema. Ser for sengetøj at egenskaber en skull design til at binde rummets look sammen. En dyne med en sort baggrund og små kranium mønster tilbyder en subtil look, der kan appellere til en dreng. Men hvis du ikke kan finde en premade sengetøj sæt der indeholder en gotisk skull design, besøg Stofbutik og se efter et mønster, der passer til temaet. Du kan bruge det til at gøre simple pude tilfælde dækker for sengen og parre dem med en solid sort eller grå ark sæt for en sjov, brugerdefineret udseende.

Kraniet tilbehør

Du kan blive overrasket over antallet af gotisk kraniet inspireret indretning tilbehør, som du kan finde til salg online og på home varer butikker. Afslut din søns soveværelse med en væg spejl hvis rammen har et gotisk kraniet Forskønnelse. Tilføje et kranium lampe til hans sengebord og dekorere hans hylder med kraniet formet bogstøtter. Du kan endda finde en kaste tæppe med et kranium mønster at placere foran døren eller ved foden af sengen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com