Ideer om hvordan man opbygger en Home Entertainment Center

July 2

Ideer om hvordan man opbygger en Home Entertainment Center

En hjemmeunderholdningscenter kan omfatte flere komponenter baseret på behovene hos ejeren. Mens tv normalt er omdrejningspunktet, kan et underholdningscenter også omfatte home audio, video spil, kommunikation og endda computeradgang alle holdt sammen af møbler til at holde alting organiseret.

Planlægge

Hvis det er muligt, planlægge underholdningscenter før bygge eller renovere dit hjem. Dette tillader dig at opbygge slots direkte ind i dit hjem til din forventede hardware. Højttalere kan sættes ind i vægge med ledninger trukket gennem vægge for en tilpassede udseende. Derudover lydisolerede polstring kan placeres på gulvet og hylder kan bygges ind i væggen til spil-systemer og hardware. Ulempen at denne metode er vanskeligheden ved udskiftning af defekte ledninger og permanens af rummet er sat op (især højttalerkonfiguration.) Indbygget lyd systemer eller TV-placering er ikke anbefalet til dem, der foretager hyppige ændringer af deres opholdsstuer.

Lav profil

Køb et surroundlydsystem, at funktioner trådløs højttaler og sync med trim, lav-profil modtagere. Montere højttalere bag planter eller i nærheden af bogreoler for at minimere deres tilstedeværelse. Derudover skal underholdningssystemer med en LCD- eller plasma skærm fjernsyn bruge swivel hængende teknologi for at minimere den plads, de optager. Visuelt genkendelige spil-systemer kan vises oprejst og vippes.

Problemet med ledninger

En vanskelighed med at sammensætte en visuelt tiltalende home entertainment-system er behæftelse af ledninger. Dyre trådløse modtagere og højttalere er en delløsning, men spil-systemer, computere og DVR kasser stadig udgøre et problem. Flere ledninger rullede op bag tv kan skabe forvirring. Løse dette ved hjælp af et kabel forvaltning rør. Kabel forvaltning rør indsamler alle ledninger og snørebånd det omkring et enkelt kontaktpunkt, både organisering og rengøring i området. Dette er specielt effektivt til væg-monteret tv, som kræver forbindelse til forskellige enheder for operation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com