Ideer om udsmykning en skygge Box

January 23

Ideer om udsmykning en skygge Box

En skygge box er en billedramme med dybde, som du kan bruge til at arrangere og vise tre-dimensionelle elementer. Bevar dine minder, samleobjekter, skatte og billeder i en shadow box frame. Udsmykning en skygge box med skattede elementer er en måde at fremvise såvel opbevare varerne samtidig skabe vægkunst til dit hjem.

Babys barnedåb kjole

Ramme et barns barnedåb kjole i en stor skygge for at bevare og vise kjolen. Tilføje andre souvenirs af dagen, herunder en lille hvid Bibelen og fotos. Dekoration boksen skygge med en barnedåb kjole skaber særprægede vægkunst og bevarer mindet om denne særlige dag. Fastgøre toppen af barnedåb kjole til filt backboard, og derefter pin begge ærmer til filten. Spred bunden af kjolen så bredt som muligt og pin sider for at holde det på plads. Flytbare, selvklæbende sikringsanlæg strimler arbejde for at sikre Bibelen og fotos til filten.

Bryllup dag minder

Udsmykning en skygge box med bryllup dag memorabilia kan holde dine minder frisk længe efter din særlige dag er passeret. Omfatte et bryllup foto, en tørrede blomster buket, bryllup kage topper, en indgraveret servering skeen og en trykt serviet i boksen skygge. Lim de tørrede blomster til filt med varmt lim; straight eller sikkerhedsnåle vil holde stof elementer. Aftagelige selvklæbende sikringsanlæg strips kan holde tungere varer på plads i boksen skygge.

Memorial Display

Hylde til en elsket ved at dekorere en skygge kasse med en memorial skærm. Omfatte yndlingsbilleder, smykker, et ur, lommekniv, handsker eller andre personlige genstande, der minder dig om den specielle person. Hot lim, lige eller sikkerhedsnåle og selvklæbende sikringsanlæg strimler, som du kan fjerne uden at beskadige punkterne er nogle af de måder at knytte disse varer i en skygge box.

Familie arvestykke Display

Sikre og beskytte familiens arvestykker inde en skygge boks, så du kan nyde dem uden at risikere brud eller tab. Gamle mønter, hånd broderede tekstiler, smykker og andre små, betydningsfulde genstande kan passe ind i en skygge box stel. PIN stoffet elementer til filt backboard; skære aftagelige selvklæbende sikringsanlæg strips så det passer til mønter og smykker poster.

Sports Memorabilia

Hænge en pensioneret fodbold trøje, et samlerobjekt bowling skjorte eller nogle andre erindringsmønter element af sports-relaterede tøj i en overdimensioneret skygge box. Omfatte statistik kort og fotos, der vedrører tøj i boksen skygge. Hænge visningen sport som Dekorative vægudsmykning på en spillerum. Fastgøre stoffet til boksen skygge med knappenåle; bruge flytbare sikringsanlæg strips for kort og billeder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com