Ideer på istandsættelse

March 23

Om du er kede sig med et værelse og ønsker at give det en ansigtsløftning eller er på udkig efter en sjov projekt til at fylde en regnfuld dag, et par enkle ændringer i et værelse farve eller udsmykning kan gøre rummet føler helt nye. Redecorating kan være billig, også. Besøg Genbrugsbutikker eller garage salg at finde karakteristiske stykker til rock-bunden priser.

Vægkunst

Nyistandsætte din vægge i et par timer, enkelt og billigt. Købe et par kunstbøger i forskellige størrelser, sammen med rammer de samme størrelser som bøger. Flip gennem bøger at vælge, hvilke sider du ønsker at skære for din nye væg kunst. Prøv at holde sig til én farve eller tema per værelse. For eksempel kan du vælge en serie af blomster til din dagligstue. Med en hobbykniv, skær forsigtigt billede sider du vælger så tæt på bindende som muligt. Placer billeder i rammer og hænge rammer på væggene. Voila---billige og let vægkunst.

Kabinetter

Krydre gamle frysere ved at erstatte hardwaren på dem. Gå til din lokale hjem forsyning butik for ny hardware. Sørg for stilen af din nye hardware matcher dine eksisterende møbler. For eksempel, hvis du har en messing lysekrone hængende over køkkenbordet, holde sig til messing hardware. Når du kommer hjem, skru din gamle hardware før du sætter din nye stykker. Denne ændring kan indvarsle en ny følelse til dit køkken.

Farve

Opdater dit space ved at ændre farven på et værelses tilbehør. Købe nye dekorative puder til sofaen familie værelse sammen med en glas vase i den samme eller en supplerende, farve til kaminhylden. I køkkenet, købe nye sted måtter til et stænk af farve på bordet. I soveværelset, kan købe en ny dyne eller dynebetræk sammen med nye puder gøre det føles som et helt nyt rum. Malerarbejde væggene er en anden måde at ændre fornemmelsen af et værelse. For ekstra pizzazz, prøv svamp maleri en komplementære farve over den grundmaling. Bare dyppe en svamp i maling og fint anvende den anden farve over først.

Hylder

Omdanne hylderne i dit hus, der er fyldt med odds og ender i slanke, dekorative udsagn. Vælg et par farver, der supplerer resten af rummet og købe tilbehør i disse farver. Tilbehør kan være plader, vaser, skåle eller andre dekorative elementer. Fjerne de oprindelige elementer rod din hylder og fyld den tomme rum med din nye tilbehør. Har du bøger på hylderne, kan du prøve at organisere dem efter farve, så de ligner mere en erklæring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com