Ideer på raffiabast at bruge at dekorere

October 23

Tænke uden for boksen og bruge rafia i stedet for stof til at give dit hjem en luftig følelse. Tilføje et land look til din håndlavede kranse og blomster dekorationer med rafia bånd, eller sætte en uventet spin på pakker og holiday dekorationer, når du bruger rafia bånd i stedet for stof bånd.

Kranse

Rafia er en favorit dekoration til fester med tropisk tema, da på raffiabast palm vokser i det tropiske klima på Madagaskar. Men rafia kan også tilføje en dekorativ touch til årstidens dekorationer og hverdagsting, så godt.

Bruge rafia for at forskønne kranse til enhver højtid eller anledning. Køb farvet rafia i rød og grøn til at binde på jul kranse. Tilføj gul, pink, blå og grøn rafia bånd til en ble krans til en baby brusebad. Pak grøn rafia omkring en grapevine krans, tilføje nogle shamrocks og binde en grøn rafia bue for St. Patrick's Day. For at gøre en efterår krans, købe en Styrofoam krans cirkel. Pak det med naturlige raffiabast, dækker Styrofoam helt. Lim falder løv, blade eller bær såsom tråde af bittersød over på raffiabast. Binde på en stor bue med kabelforbundne organza bånd i en efterår farve, og fastklæb den til bunden af kransen.

Soveværelse

Give et soveværelse en tropisk følelse med en rafia seng nederdel, seng tabel nederdel og vindue valance. Du kan købe nederdele og tabel frynser i forskellige størrelser. Afhængigt af størrelsen på tabellen, skal du muligvis at købe mere end én for at omringe den helt. Binde enderne af nederdel (eller nederdele) sammen og Hæft det til tabellen i et par steder til at fastgøre den. Gøre en seng nederdel med flere nederdele. Måle afstanden fra toppen af seng jernbane eller side bestyrelsen til gulvet. Da nederdele er omkring 28 inches lang, kan du nødt til at trimme dem til at passe. Pak enderne af hver nederdel omkring seng jernbane eller bord og binde hinanden følgende tabel nederdele sammen. Placer et par hæfteklammer i jernbane eller bestyrelsen at holde sengen nederdel på plads. For at gøre en valance, købe en tabel frynser, der er 24 fod bred og 12 inches lang. Måle hvert vindue og skære dele af tabel frynser til at passe, giver mulighed for afkastet på hver ende af gardinstang (de buede sektioner på enderne af stangen). Bruge sticky-back krog og løkke skruer skal tilknyttes en gardinstang fringe.

Køkken eller spisestue

Hæklet eller væve sted måtter på raffiabast halm i en naturlig skygge eller en farve. Eller pynte købt sted måtter med rafia broderi. Roll servietter til cylinder figurer og binde en matchende rafia bue rundt om hver enkelt. Binde en rafia sløjfe om halsen på en riflet ivy skål og læg frisk eller silke blomster i det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com