Ideer på Wainscoting til en spisestue

May 27

Ideer på Wainscoting til en spisestue

Wainscoting, når føjet til dine vægge, tilføjer tekstur, og visuelle interesse til en spisestue af dækker den nederste del af vægge med træpaneler. Oprindeligt designet til at beskytte vægge mod skader, er moderne wainscoting generelt dekorative. I din spisestue, afhængigt af stilen af wainscoting, du vælger, kan udseendet være afslappet, formelle eller dramatisk.

Typer af Wainscoting

Du kan købe wainscoting paneler i en række stilarter. En afslappet, "beach cottage" følelse, skal du installere perle-board wainscoting; male de rillede paneler i lyse hvidt at fremmane en følelse af sommerdage på kysten. For en mere formel udseende, skal du vælge wainscoting med hævet paneler i en dyb træ finish såsom mahogni eller kirsebær. Eller oprette brugerdefinerede wainscoting, til en brøkdel af prisen, ved at installere rammer under en stol jernbane i stedet for fuld wainscoting paneler. Male hele væggen under wainscoting én farve til at skabe illusionen af wainscoting, eller male væggen én farve og rammerne en anden til at fremhæve tekstur og kontrast.

Maling

Når din wainscoting er installeret, tilpasse udseendet af din spisestue med maling. En fælles metode er at male wainscoting hvid til kontrast med en dristigere farver på væggene over stol jernbane. For eksempel, hvide wainscoting anvendes til en dyb rød eller grøn væg i spisestuen holder rummet lyse og tilføjer en afslappet følelse, i stedet for den mørke og dramatisk effekt at male hele væggen en mørk farve skaber. For et land eller bondegård effekt, pletten wainscoting i stedet for maleriet.

Stof og tapet

For en virkelig dramatisk look i din spisestue, dække center paneler af wainscoting med stof eller tapet. Denne fremgangsmåde fungerer bedst med illusion wainscoting, hvor rammerne er fastgjort til væggen i stedet for paneler. Udskårne stykker af stof eller tapet til at passe inde i frames og tillægger væggen før du installerer rammerne. Brug materialer med en stor eller fed Udskriv for at skabe drama, eller oprette subtile tekstur ved hjælp af linned eller råsilke i samme farve som væggen. Bringe et stykke stof eller tapet til en maling butik og har en brugerdefineret maling farve sikres et perfekt match.

Utraditionel anvendelser

Mens traditionelt wainscoting anvendes kun på den nederste del af væggene, og er generelt kun 30 til 40 inches høj, kan du tilføje interesse til din spisestue ved hjælp af wainscoting på en utraditionel måde. Installere wainscoting, der dækker flere af væggen; paneler, der er 5 eller 6 feet tall er en ny tilføjelse til din spisestue design. Eller kombinere wainscoting stilarter--top off perle-board paneler med en række af hævet eller forsænket paneler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com