Ideer til anhængere

April 1

Trailere er overkommelige hjem muligheder for mange familier, der tilbyder bekvemmeligheden af mobilitet, hvis familier ønsker at flytte til et andet stykke jord. Den begrænsede størrelse af mobilhomes kan være en hindring, men der er muligheder for at udvide boligareal. En anden fælles klage med trailere er den forældet udseende, men nogle enkle ændringer kan bringe det ajour. Nogle enkle udvendige ændringer kan øge en trailer bremse appel.

Tilføjelser

Opbygning af en tilføjelse til din trailer er den ideelle måde at udvide din bolig, hvis din familie vokset fra din trailer. Du bliver nødt til at tjekke din county bygge tilladelse krav og erhverve de relevante papirarbejde for at godkende tilføjelsen. Du kan tilføje en enkelt værelse eller flere værelser til den ene side af traileren. Beboelsesrum kan fordobles ved at tilslutte en anden trailer til dit eksisterende hjem. Du bliver nødt til at banke ud den ene side af hver trailer og opbygge et nyt tag over begge enheder. Banke ud flere vægge i hver trailer til at udvide størrelsen af værelser, hvis det ønskes. Én løsning til beboelsesrum, der ikke behøver du at fjerne nogen vægge er at tilføje en screenet i våbenhus foran på traileren, giver en plads til at underholde gæsterne eller slappe af på en dejlig dag.

Paneler

Træpaneler var engang en meget populær valg og mange ældre mobilhomes blev bygget med denne type af vægge. Paneler er mindre ønskeligt i moderne hjem så mange mennesker forsøger at skjule skoven. Maleriet er en fælles og billig løsning, men fordi rillerne i paneler er synlige gennem maling, det er stadig klart, at de træ paneled vægge. Nogle boligejere opdatere til sheetrock i stedet. Sheetrock eller gipsvæg, har en glat finish, men det er hårdt arbejde og kan være for dyrt for budget-minded familier. Du kan fylde furer mellem paneler med fælles sammensatte, slibe det ned til en glat finish og derefter male væggen for at få udseende af drywall på en brøkdel af prisen.

Landskabspleje

Tilføje landskab designfunktioner til din trailer høj grad øger bremse appel af dit hjem. Plante store buske som firethorn eller viburnum rundt forsiden af traileren at skjule hitch, en funktion, der kun tjener til at fremhæve en trailer mobilitet. Tilføje dyb blomsterbede rundt trailer til gøre det ud bredere; vælge højere buske til bagsiden af sengen og kortere planter til forsiden. Installere en blomst-foret vej fører til din hoveddør til gøre dit hjem synes mere indbydende. Du kan tilføje en støttemur for at forhindre jorderosion, hvis traileren er i nærheden af en bakke. Vand funktioner såsom damme og springvand bidrage til den overordnede ro i dit hjem.

Opdatering af inventar

Produceret boliger tillader ikke altid boligejer indstillinger, når du vælger inventar og hardware i hele hjemmet. Du kan opgradere disse funktioner for at gøre den hjemme bedre passer din personlige smag. Give trailer badeværelser en makeover med nye badekar, toilet og forfængelighed, eller blot at ændre vandhaner og hane håndtag kan gøre en forskel. Lamper er tilgængelig i en bred vifte af priser og kan straks ændre stemningen i et helt rum. Døre i trailere er ofte dårlig strukturelle integritet, men du kan skifte dem ud til en højere kvalitet dør fra din lokale hjem forbedring butik.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com