Ideer til antik møbler

August 25

Aging moderne møbler for at give appellen af et antikt er normalt billigere end at købe autentiske antikke møbler og introducerer en ny stil af indretning til dit hjem. Når du indstiller til arbejde på Antik møbler, operere inden for din oplevelse, kreativitet og komfortniveau med brug af visse dekorative værktøjer og teknikker. Du ønsker at få et godt resultat for din indsats.

Ruder

Hvis du ikke ønsker at sætte i en masse tid, penge og kræfter, men stadig ønsker at give den malede overflade af møbler en alderen udseende, bruge ruder teknikker. Antik på denne måde er virkelig en simpel three0-trins proces, der involverer rullende glasur på overfladen, arbejder glasur med en klud og derefter tilføje nogle pletter ved at trykke en børste mod et træ lineal. Den mest effektive måde at tilføje alder er at bruge farver som sortjord eller sienna blandet med små pletter af sort eller guld.

Knitrende

En metode til at give møbler en antikke udseende er at skabe en knitrende effekt ved hjælp af særlige knitrende lak og maling. Du kan få de fleste gevinsten fra knitrende lak ved at sikre, at tørringen mellem applikationer af underlak fernis og lak top coat forbliver konsistent på tværs af den fulde overfladen af møblerne. Dette er let på et stykke af møbler med en lille overflade. Når knitrende større flader, skal du bruge en timer til at sikre ensartethed i tørretid.

Forgyldning

En elegant teknik for antik, der forlener en stykke af møbler med et højere niveau af raffinement forgyldning. Forgyldning er processen med at tilføje en metal finish til dine møbler. Forgyldning er en aldrende proces, der er bedre lagt ud indtil du bliver mere komfortabel og erfarne fordi det kræver betydelig investering af tid, materialer og smidighed. Det primære værktøj til forgyldning er metal blade, der skal anvendes nøje. En vigtig ting at huske om forgyldning er, at dit valg af metal fungerer bedst, når de påføres særlige baggrundsfarve. Varmere metaller forgylde mere effektivt over varme baggrunde, mens køligere metaller forgylde mere effektivt over køligere farvede møbler tjenester.

Voksbehandling

Flydende voks anvendes med en børste kan bruges til at genskabt alderen udseende af snavs indgroet i finish. Denne effekt opnås lettest ved at bruge en stål uld pad til buff voks, efter den er blevet anvendt over en malet overflade. En lille tandbørste er ganske praktisk for at få de flydende voks ind i bittesmå områder som hjørner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com