Ideer til at ændre udseendet af en pejs

February 8

Ideer til at ændre udseendet af en pejs

En forældet pejs kan være en skamplet for byen, men med et par enkle ændringer kan du forvandle en kedelig pejs til en imponerende brændpunkt. Løsninger spænder fra resurfacing projekter med fliser til at opbygge nye omgiver for at få vist yndlings stykker af kunst. Overveje den arkitektoniske stil i dit hjem samt dine personlige præferencer, når de beslutter på et nyt look til din pejs.

Træ Surround

Oprette et traditionelt udseende ved at udvide pejs design med træ. Opret indbyggede reoler og et kunstfærdigt udsmykket mantel definere hele væggen som et fokuspunkt i dit space. Købe en præfabrikerede mantel eller har et unikt design smedet af en woodworker eller finish tømrer. Reoler skal svare i detaljer med koordinerende kroneformen og finish. Maling både mantel og reoler surround i samme nuance for et ensartet look eller tilføje nogle dimension med farven på indre af hylderne. Fremhæve skattede samlinger eller dit hjem bibliotek i reoler for en hyggelig og intim design.

Udvide til loft

For en enkelt weekend-projekt, som vil tilføje drama og interesse til din pejs, skal du oprette en udvidelse af kaminen med Fiberplade. Skære fiberboard til at matche bredden af din eksisterende pejs til at oprette en mantel forlængelse. Overholde fiberboard på væggen og pryde med støbning for et færdigt look. Male udvidelse for at matche dine eksisterende mantel. Dette design fungerer godt med traditionel pejs designs, som har eksisterende træ mantels. At sikre, at filtypenavnet er knyttet sikkert være sikker på at skrue eller søm det direkte ind i væggen studs. Fremhæve den nye tilføjelse af hængende en attraktiv indrammet kunst stykke eller grafisk vægtæppe.

Refinish med flise

En flise mosaik surround vil give din pejs en eklektisk look. Keramik eller glas fliser fungerer godt i pejs design med den tidligere at bevise en mere omkostningseffektiv valg. Vælg flere farver til en sjov regnbueeffekt eller forskellige nuancer i samme farve familie til at skabe en frisk og afslappet design. For en simpel og mere alsidig indfaldsvinkel, lå en neutral farve flise til en ensartet look. Grå, skifer eller hvid vil koordinere med mange væg farver og design giver dig mulighed for at ændre udseendet af dit værelse uden at remodel dit pejs.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com