Ideer til at bygge et skab

August 12

Ideer til at bygge et skab

Der synes aldrig at være nok skabsplads, uanset hvor du lever. Dette gælder især i ældre huse og små lejligheder. Hvis du har brug for mere lagerplads til tøj, køkken elementer eller noget andet, der skulle bo i med tapetet, kan det være tid til at bygge et nyt skab. Almindelige toiletter er ikke altid effektive, så vær kreativ og bruge din plads bedst muligt.

Beliggenhed

Find ubrugt plads hvor et skab kan passe. Selv i små hjem er der ofte steder, som ingen bruger. Hvis rummet er rektangulært, kan du bygge et skab på tværs af alle eller en del af et kortere væg. Hvis rummet er lille og firkantede, måske er en trekantet et i hjørnet den bedste løsning. Konvertere det tomme rum under en trappe i en lang, skrå skab. Hvis bunden af et vindue er højere end en almindelig stol, og der er plads på begge sider mener to toiletter flankerende en vinduesplads. For en meget lille skab til hus sengelinned, badeværelse poster eller mad, fjerne drywall mellem to væggen studs og bruge pladsen inde. De fleste hankatte er 16 inches fra hinanden eller mindre, der er for lille til at gemme store emner.

Effektivitet

Når det er muligt, planlægge dit skab til at passe dine ejendele i stedet for anden vej rundt. En gennemsnitlig skab har en hængende bar, en hylde og en masse af ubrugt plads. Men de fleste hjem forbedring Centre bære closet organisation komponenter, der maksimerer plads. Du kan finde multi-level hængende barer, Stabelbar reoler, skuffer, cubbies, sko reoler og et væld af andre stykker. Må ikke overse muligheden for lagring af sjældent brugt elementer høj i skabet, minder Duo Dickinson for dette gamle hus.

Planlægning

Måle den plads, hvor dit skab vil gå. Skitse design på papir, at bemærke målingerne. Hensyn til din eksisterende toiletter mangler, når du planlægger dimensioner af den nye, anbefaler hjem forbedring ekspert Tim Carter Ask Builder. Hvis en gammel skab plads er for overfladisk eller kort, designe dette en dybere eller længere. Tilpas størrelsen på papir til at hjælpe dig med at anslå størrelsen af byggematerialer skal du.

Finpudsning

Installere hylder, bar og andre komponenter før hængende skabet døren. Batteridrevet LED lys barer at monterer næsten hvor som helst lade dig styre belysningen i stedet for en elektriker. Foldedøre og franske døre kan være attraktive på tværs af store åbninger. En pre hang dør, der matcher andre i huset holder værelsesprisen ser ensartet og letter installationen over opdigte rammen dig selv. Hvis dit skab er under en trappe, en vinklet top døren og dørkarmen, der følger ligner hældningen på trappen en brugerdefineret detalje. Brug malede motiver, tapet eller stof til at pynte en almindelig hule-core dør. Et skab og vindue sæde kombination efterligner indbygget kabinet, hvis du bruger dekorative trim molding på tværs af top og bund og omkring dørkarmen. Hænge gardiner på tværs af skabet åbning som et alternativ til en traditionel døren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com